Lifestyle

«Seconds»: Έρχεται στο σινεμά το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Μπλέικ Λάιβλι

Το «Seconds», το graphic novel του 2014 που γράφτηκε από τον συγγραφέα του «Scott Pilgrim», Μπράιαν Λι Ο’ Μάλι, μεταφέρει στο σινεμά ως ταινία η ηθοποιός Μπλέικ Λάιβλι, όπου θα κάνει παράλληλα και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο.

Είναι η πρώτη απόπειρα της ηθοποιού Μπλέικ Λάιβλι να σκηνοθετήσει ταινία, καθώς ανέλαβε ήδη το μουσικό βίντεο της Taylor Swift «I Bet You Think About Me (Taylor’s Version),» στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Μάιλς Τέλερ, για το οποίο, μάλιστα, κέρδισε υποψηφιότητες για τα βραβεία Σκηνοθεσίας και Παραγωγής της Ακαδημίας Κάντρι Μουσικής 2022.

Στην ταινία «Seconds», ακολουθούμε την Κέιτι Κλέι, μια σεφ που ανακαλύπτει τη δύναμη να διορθώνει τα λάθη της γράφοντάς τα, τρώγοντας ένα μαγικό μανιτάρι και πηγαίνοντας για ύπνο. Με την πάροδο του χρόνου, η υπερβολική χρήση της ικανότητας απειλεί όχι μόνο τη ζωή της, αλλά και τον ίδιο τον χώρο και τον χρόνο.

Ο Έντγκαρ Ράιτ, ο οποίος διασκεύασε τη σειρά «Scott Pilgrim» του Ο’Μάλεϊ στην ταινία του 2010 «Scott Pilgrim vs. The World», έγραψε το σενάριο του «Seconds» και θα είναι παραγωγός μαζί με τον Μαρκ Πλατ.

Εκτός από το Seconds, η Μπλάικ Λάιβλι μητέρα τριών παιδιών πρόκειται επίσης να αναλάβει την παραγωγή και να πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ του Netflix «We Used To Live Here».

Σε συνέντευξη στο People, η ηθοποιός είπε ότι θέλει να εμπνεύσει τις κόρες της ως εργαζόμενη μητέρα και ότι τις παίρνει μαζί της στη δουλειά.

«Θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο παρούσα ως μητέρα και θέλω να αισθάνονται την παρουσία μου, αλλά επίσης πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος για να είσαι η καλύτερη μητέρα είναι να τους δείξεις ότι μπορείς να έχεις ζωή, να έχεις πάθος και να έχεις μια ταυτότητα έξω από το να είσαι απλώς μητέρα», είπε η Μπλέικ Λάιβλι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επισκέφτηκε τη Μύκονο μετά την δικαστική διαμάχη με την Έλενα Χριστοπούλου
Η παρουσιάστρια του Shopping Star που είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και ιδιαίτερα με την αδελφή της και την ανιψιά της, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από μία τοπική εκδήλωση της Μυκόνου
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Λευτέρης Χαρίτος: «Ο Γιώργος Λάνθιμος μετά το “όχι” του ΚΑΣ ψάχνει εναλλακτική λύση»
«Έχει τελειώσει, μιλάμε για ένα μνημείο, το οποίο του δίνουμε κάθε φορά ό,τι αξία θέλουμε, η Ακρόπολη έχει δοθεί εκτός από ανθρώπους της μόδας και σε παραγωγές» λέει ο Λευτέρης Χαρίτος
Ο Λευτέρης Χαρίτος
Μαρία Αλιφέρη: «Ο θάνατος είναι ξυπνητήρι μόνο για να κάνεις το καλύτερο που μπορείς όσο είσαι εδώ»
«Να σου θυμίσει ότι είσαι περαστικός από αυτό το "ενοίκιο", γιατί "ενοικιαστές" είμαστε, έχεις έναν περιορισμένο γι' αυτό καλό είναι κάθε μέρα να κάνεις το καλύτερο που μπορείς» παραδέχεται η Μαρία Αλιφέρη
H Μαρία Αλιφέρη