Κυριακή, 4 Αυγ.
31oC Αθήνα

Shaya για Hi 5: Όλα ήταν μαγικά και έγιναν την κατάλληλη στιγμή

Shaya για Hi 5: Όλα ήταν μαγικά και έγιναν την κατάλληλη στιγμή

«Έχουν αλλάξει οι ζωές μας, είναι αρκετά δύσκολο να γίνει ένα reunion», λέει η Shaya.

Για τις Hi 5 και το ενδεχόμενο ενός reunion απάντησε η Shaya, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Gala, που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα, και στον Λευτέρη Τρίγκα.

«Ήταν μια πολύ καλή ιδέα, με οργανωμένη και έξυπνη παραγωγή στην κατάλληλη εποχή. Ήταν πολύ σωστή και η επιλογή των ατόμων που ήταν στην ομάδα γύρω από τις Hi 5. Τα τραγούδια και οι στίχοι ήταν υπέροχα και τα πέντε κορίτσια είχαμε ταιριάξει μεταξύ μας, είχαμε όλες μεγάλα όνειρα, θέληση και πείσμα. Όλα, λοιπόν, ήταν μαγικά και έγιναν την κατάλληλη στιγμή.

Χαίρομαι που ο κόσμος ακόμα μας αγαπάει και τους ευχαριστούμε όλους γι’ αυτό», είπε αρχικά η Shaya.

Η Shaya είπε στη συνέχεια: «Όπως έχω πει κι άλλες φορές, ήταν και δική μας επιθυμία να γίνει ένα reunion και το είχαμε παλέψει πολύ να γίνει πραγματικότητα το 2020, αλλά δυστυχώς μάς πρόλαβε ο κορονοϊός. Τέσσερα χρόνια μετά έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στις ζωές μας και αυτή τη στιγμή είναι αρκετά δύσκολο να γίνει».

Η Shaya ανέφερε επίσης: «Εύχομαι και θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον θα καταφέρουμε να κάνουμε έστω μία εμφάνιση ως Hi 5 για να ευχαριστήσουμε τους φαν μας για την πολλή αγάπη και στήριξη που μας έδωσαν, κάνοντας και τη δική μας εφηβική ηλικία τόσο ξεχωριστή και ευχάριστη».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις