Αθήνα mon amour… Ο Slimane, ο εκπρόσωπος της Γαλλίας στην Eurovision του 2024, άφησε άφωνο τον κόσμο της Ευρώπης – αν όχι όλου του κόσμου- με την ανατριχιαστικά υπέροχη φωνή του με το «Mon Amour».
Το κοινό της Αθήνας, δε θα μπορούσε να μην δείξει και έμπρακτα τον θαυμασμό του στον Slimane- ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη Eurovision- ο οποίος απέδειξε την κλάση του το βράδυ του Σαββάτου (15.02.2025) όταν εμφανίστηκε στο θέατρο «Παλλάς» και αποθεώθηκε από τον κόσμο που τον παρακολούθησε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Γάλλος τραγουδιστής, μίλησε σήμερα (17.02.2025) στην κάμερα του Buongiorno και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ελληνικό κοινό.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αθήνα, πάρα πολύ χαρούμενος που θα δώσω αυτήν τη συναυλία και που θα συναντήσω επιτέλους το ελληνικό κοινό. Είναι μεγάλη μου χαρά. Ξέρω ότι το ‘Mon Amour’ έχει κάνει τέτοια επιτυχία και αυτό με συγκινεί».
«Για να είμαι ειλικρινής, δεν το περίμενα σε τέτοιον βαθμό γιατί το ‘Mon Amour’ είναι σλόου, είναι μια μπαλάντα, δεν ήξερα αν θα άρεσε τόσο στο εξωτερικό και είναι η πιο ωραία έκπληξη, το ωραιότερο δώρο και με κάνει πολύ χαρούμενο», λέει ο ίδιος για το τραγούδι με το οποίο εμφανίστηκε στην σκηνή της Eurovision.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο τραγουδιστής που αγαπά την Ελλάδα και περνά μέρος των διακοπών του στα ελληνικά νησιά, λέει:
«Η Μύκονος είναι υπέροχη, πηγαίνω κάθε καλοκαίρι εδώ και τρία χρόνια και μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το νησί».