Τετάρτη, 3 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Στην Ελλάδα ο λαμπερός γάμος της Αλ. Καλτσίδη – Π. Ποπρόφσκι! Φωτογραφίες

Στην Ελλάδα ο λαμπερός γάμος της  Αλ. Καλτσίδη – Π. Ποπρόφσκι! Φωτογραφίες

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Παρασκευή ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας Πάτρικ Ποπρόφσκι με την Αλίνα Καλτσίδη, κόρη του γνωστού επιχειρηματία Φιλάρετου Καλτσίδη.

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Παρασκευή ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας Πάτρικ Ποπρόφσκι με την Αλίνα Καλτσίδη, κόρη του γνωστού επιχειρηματία Φιλάρετου Καλτσίδη. Ο πλούσιος γάμος έγινε σε μια μαγευτική τοποθεσία στο Δημαρχείο της Πήλου, ενώ κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο ίδιος ο δήμαρχος Πήλου.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας λατρεύει την περιοχή τόσο που έχει αγοράσει στο σημείο ένα υπερπολυτελές σπίτι. Ο γαμπρός όπως και οι υπόλοιπο καλεσμένοι κατεύθασαν στη γραφική Πήλο με τα προσωπικά τους αεροσκάφη μόλις μία μέρα πριν τον γάμο. Οι προετοιμασίες όμως είχαν ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν…

Τρυπώσαμε λοιπόν στο instagram των δύο ερωτευμένων και ανακαλύψαμε φωτογραφίες από την προετοιμασία, αλλά και κατά τη διάρκεια του γάμου και της εκδήλωσης-γιορτής που ακολούθησε.

 

O Ρώσος μεγιστάνας ανέβασε πρώτος φωτογραφίες σχετικά με τον επικείμενο γάμο, αποκαλύπτοντας εκτός από το λόλευκο κοστούμι που θα φορούσε και την ιδιαίτερη αφιέρωση της αγαπημένης του πριν τη μεγάλη μέρα. Μετράω τις μέρες μέχρι να γίνω γυναίκα σου. Σε αγαπώ περισσότερο και από την ταραμοσαλάτα. Κα. – σύντομα – Αλίνα Κατσίδου-Ποπρόφσκι!! 

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε