Lifestyle

Συνέλαβαν ζευγάρι εφήβων επειδή ανέβασαν φωτογραφία που φιλιούνται στο Facebook

Θα οδηγηθούν στο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα...

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία που φιλιέται μπροστά στο σχολείο και οδηγήθηκε στην αστυνομία.

 

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Ναντόρ, στο βορειοανατολικό Μαρόκο, όπου δυο έφηβοι 14 και 15 χρόνων ζήτησαν από ένα φίλο τους να τραβήξει μια φωτογραφία με ένα τρυφερό φιλί τους μπροστά από το σχολείο. Λίγο αργότερα οι δυο τους την δημοσίευσαν στο Facebook και τότε ξεκίνησαν οι μπελάδες.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Καμία λύση στην διαμάχη Μάρθας Κουτουμάνου και Αίθρας Λυκουρέζου - «Δεν βρέθηκε διάθεση να τα βρούνε εξωδικαστικά μέχρι τώρα»
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο η Αίθρα Λυκουρέζου έστειλε αγωγή στην αδερφή της, για την βίλα, την οποία η μητέρα τους Ζωή Λάσκαρη
Η Αίθρα Λυκουρέζου και η Μάρθα Κουτουμάνου