Site icon NewsIT

The Electric State: Δείτε το teaser της νέας ταινίας των πολυβραβευμένων Τζο και Άντονι Ρούσο

18.10.2024 | 11:17
The Electric State: Δείτε το teaser της νέας ταινίας των πολυβραβευμένων Τζο και Άντονι Ρούσο

Tο Netflix έδωσε στην δημοσιότητα το teaser της νέας ταινίας των Τζο και ‘Αντονι Ρούσο, «The Electric State», με τους Μίλι Μπόμπι Μπράουν (Millie Bobby Brown), Κρις Πρατ (Chris Pratt) και ένα πλήθος ρομπότ.

Η παρουσίαση έγινε στο πάνελ του Comic Con της Νέας Υόρκης. Για το σενάριο οι αδελφοί Ρούσο συνεργάστηκαν με τους Κρίστοφερ Μάρκους (Christopher Markus) και Στίβεν ΜακΦίλι (Stephen McFeely) μετά τις δύο τελευταίες ταινίες «Avengers».

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Simon Stålenhag και αφηγείται την ιστορία της Michelle μιας νεαρής γυναίκας με ένα φιλικό αλλά μυστηριώδες ρομπότ, ονόματι Cosmo.

«Αποφασισμένη να βρει τον αγαπημένο αδελφό που νόμιζε ότι είχε χάσει, η Michelle ξεκινάει για να διασχίσει τα νοτιοδυτικά της Αμερικής και σύντομα θα βρεθεί απρόθυμα να ενώνει τις δυνάμεις της με έναν εκκεντρικό λαθρέμπορο και τον εξυπνάκια ρομπότ βοηθό του». Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη στην πορεία θα ανακαλύψουν ότι «οι δυνάμεις πίσω από την εξαφάνιση του Christopher είναι πιο σκοτεινές από ό,τι περίμεναν ποτέ».

Το καστ συμπληρώνουν οι Κε Χούι Κουάν (Ke Huy Quan), Στάνλεϊ Τούτσι (Stanley Tucci), Τζέισον Αλεξάντερ (Jason Alexander), Τζιανκάρλο Εσποζίτο (Giancarlo Esposito), ενώ οι ‘Αντονι Μακί (Anthony Mackie), Μπράιαν Κοξ (Brian Cox), Γούντι Χάρεσλον (Woody Harrelson) και Τζένι Σλέιτ(Jenny Slate), δανείζουν τις φωνές τους.

The Electric State | Official Teaser | Netflix

Σύμφωνα με το Deadline, το «The Electric State» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου 2025.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version