Site icon NewsIT

The Life of Chuck: Το καλοκαίρι του 2025 η πρεμιέρα της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τομ Χίντλστον

28.09.2024 | 15:46
The Life of Chuck: Το καλοκαίρι του 2025 η πρεμιέρα της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τομ Χίντλστον

Tom Hiddleston signs autographs on the red carpet before "The Life of Chuck" is screened, as the Toronto International Film Festival (TIFF) returns for its 49th edition in Toronto, Ontario, Canada, September 6, 2024. REUTERS/Carlos Osorio

Η ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής Neon θα διανείμει στις κινηματογραφικές αίθουσες τη νέα δραματική ταινία του Μάικ Φλάναγκαν (Mike Flanagan) «The Life of Chuck».

Σημειώνεται ότι η ταινία με πρωταγωνιστή τον Τομ Χίντλστον (Tom Hiddleston) κέρδισε το φετινό Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, ενώ έχει αποσπάσει θετικότατες κριτικές. Ωστόσο δεν θα λάβει μέρος στη φετινή κούρσα των Όσκαρ σύμφωνα με το Variety, καθώς η πρεμιέρα της αναμένεται πιθανότατα το καλοκαίρι του 2025.

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Στίβεν Κινγκ (Stephen King) που κυκλοφόρησε το 2020. Η διασκευή του Φλάναγκαν η οποία ακολουθεί έναν καθημερινό άνθρωπο, τον λογιστή Charles Krantz, χωρίζεται σε τρία κεφάλαια που εκτυλίσσονται με αντίστροφη χρονολογική σειρά σε έναν κόσμο που μοιάζει να καταρρέει.

Οι Μαρκ Χάμιλ (Mark Hamill), Σιούετελ Ετζιοφορ (Chiwetel Ejiofor), Κάρεν Γκίλαν (Karen Gillan) και Τζέικομπ Τρεμπλέι (Jacob Tremblay) συμπρωταγωνιστούν στο πλευρό του Χίντλστον.

Στην ταινία, ο πρωταγωνιστής λατρεύει τον χορό. Όπως αποκάλυψε ο Χίντλστον πραγματοποίησε ένα ταχύρρυθμο μάθημα χορού έξι εβδομάδων για να μάθει τα πάντα, από τζαζ, σουίνγκ, πόλκα, σάμπα και τσα-τσα μέχρι quickstep και moonwalk.

The Life Of Chuck (2024) First Look | Trailer | Release Date Discussed!!

«Έπρεπε να χορέψω όλους αυτούς τους χορούς, τους οποίους κανέναν δεν ήξερα» δήλωσε στο Variety στο TIFF νωρίτερα αυτόν τον μήνα. «Υπάρχουν κάποιοι που μου βγήκαν πιο εύκολα από άλλους. Ανακάλυψα ότι μου αρέσει να χορεύω τζαζ και σουίνγκ» πρόσθεσε.

Ο Φλάναγκαν έκανε και την παραγωγή μαζί με τον Τρέβορ Μέισι (Trevor Macy)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version