Site icon NewsIT

To «Inside Out 2» έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της Pixar

11.07.2024 | 15:00
To «Inside Out 2» έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της Pixar

Μόλις τρεις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του «Inside Out 2», η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων ξεπέρασε σε έσοδα το «Incredibles 2» και έγινε εκείνη με τα υψηλότερα έσοδα στην ιστορία της Pixar. 

Το Inside Out 2, η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney και της Pixar, έγινε η πρώτη μέσα στο 2024 που έφτασε το ορόσημο του 1 δισ. στο παγκόσμιο box office, σύμφωνα με το Variety.

Η ταινία, έχει πλέον εισπράξει 1,25 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως σπάζοντας το φράγμα του «Incredibles 2», που είχε φτάσει τα 1,24 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η επιτυχία αυτή την βάζει στη θέση νούμερο 4 με τις πιο κερδοφόρες ταινίες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών μετά το «Frozen» με 1,29 δισ. δολάρια, το «The Super Mario Bros. Movie» με 1,36 δισ. δολ. και το «Frozen II» με 1,45 δισ. δολάρια.

To «Inside Out 2», δείχνει με κάθε λεπτομέρια το πολύπλοκο κέντρο εγκεφάλου της 13χρονης Ράιλι που από την παιδική ηλικιά «μεταπηδά» στην εφηβεία.

Inside Out 2 | Official Trailer

Τα συναισθήματα της, Χαρά, Φόβος, Aηδία, Θυμός και Λύπη, ξαφνικά ξυπνούν μέσα στο βράδυ από έναν έντονο θόρυβο.

Ένα συνεργείο κατεδάφισης έχει αναλάβει να διαλύσει το κέντρο ελέγχου (όπως το ξέραμε τουλάχιστον από το Inside Out 1), με σκοπό να τοποθετήσει μία νέα καινούργια πορτοκαλί κονσόλα που αποτελείται από νέα συναισθήματα.

Το Άγχος, η Ζήλια, η Ανία και η Νοσταλγία παίρνουν πλέον τον έλεγχο των σκέψεων της 13χρονης Ράιλι, με τα παλιά συναισθήματα να μην ξέρουν τι να κάνουν.

Το «Inside Out 2», είχε τόσο μεγάλη επιτυχία που κατάφερε να ξεπεράσει σε χρόνο ρεκόρ και τις εισπράξεις της 1ης ταινίας που βγήκε στους κινηματογράφους το 2015 (859 εκατ. δολ. παγκοσμίως).

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version