Δευτέρα, 9 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Wolf Man: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας με πρωταγωνιστές τους Κρίστοφερ Άμποτ και Τζούλια Γκάρνερ

Wolf Man: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας με πρωταγωνιστές τους Κρίστοφερ Άμποτ και Τζούλια Γκάρνερ

Η ταινία του μακρινού 1941 με τίτλο «Wolf Man» πρόκειται να κυκλοφορήσει σε νέα σύγχρονη εκδοχή με πρωταγωνιστές την Τζούλια Γκάρνερ και τον Κρίστοφερ Άμποτ. Το πρώτο επίσημο τρέιλερ της παραγωγής δόθηκε στη δημοσιότητα.

Μία πρώτη γεύση πήραν οι φανς της πολυαναμενόμενης ταινίας «Wolf Man» μετά την κυκλοφορία του επίσημου τρέιλερ. Τα πράγματα για τον ηθοποιό του Poor Things και την τρεις φορές βραβευμένη με Emmy συμπρωταγωνίστριά του, φαίνεται να είναι πολύ δύσκολα..

Την σκηνοθεσία στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της κλασικής ταινίας του 1941 από την Universal υπογράφει ο Λι Γουανέλ σε σενάριο που έγραψε μαζί με τους Κόρμπερτ Τακ, Λόρεν Σάκερ Μπλαμ και Ρεμπέκα Άντζελο.

Επικεντρώνεται «σε έναν άνδρα και στην οικογένειά του που καταδιώκονται από ένα θανατηφόρο κυνηγό».

«Ακουγόταν σαν ζώο», λέει ο Άμποτ στο τρέιλερ. «Αλλά ορκίζομαι στο Θεό, στεκόταν στα δύο πόδια».

Το καστ συμπληρώνουν οι Σαμ Τζάγκερ και Ματίλντα Φιρθ.

Η Blumhouse και η Motel Movies βρίσκονται στην παραγωγή της ταινίας για την οποία είχε επιλεγεί ο Ράιαν Γκόσλινγκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ τώρα είναι ένας από τους εκτελεστικούς παραγωγούς μαζί με τους Κεν Κάο, Μπεατρίζ Σεκέιρα και Μέλανι Τέρνερ.

Σύμφωνα με το Deadline, το «Wolf Man» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Universal στις 17 Ιανουαρίου του 2025.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις