Site icon NewsIT

Αγγελική Ηλιάδη: «Μη με κάνετε να κλαίω, ξέρετε πόσο πολύ αγαπώ την γιαγιά μου Καίτη Γκρέυ»

07.08.2024 | 20:18
Αγγελική Ηλιάδη: «Μη με κάνετε να κλαίω, ξέρετε πόσο πολύ αγαπώ την γιαγιά μου Καίτη Γκρέυ»

Στη Γιορτή του Απόδημου Ελληνισμού στα Μακρίσια της Αρχαίας Ολυμπίας βρέθηκε η Αγγελική Ηλιάδη η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της αναφορικά με την γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ.

Η γνωστή τραγουδίστρια τραγούδησε στη γιορτή προς τιμήν της σπουδαίας Καίτης Γκρέυ. Μάλιστα, η συγκινητική στιγμή ήρθε όταν η Αγγελική Ηλιάδη ξεκίνησε να ερμηνεύει κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της αγαπημένης της γιαγιάς, όπως: «Το μαράζι», «Το ‘πες και το ‘κανες», «Τα ξένα χέρια», «Θέλω να είναι Κυριακή» και πολλά άλλα, ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο η εγγονή της, η οποία καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, που φώναζε εκστασιασμένο «άξια».

Όταν τα όργανα της ορχήστρας άρχισαν να παίζουν το περίφημο ρεφρέν από το «Βουνό», η Αγγελική Ηλιάδη έσκυψε το κεφάλι της.

Ο Γιάννης Τζουανόπουλος πήγε κοντά της και της είπε από μικροφώνου: «Η γιαγιά σου, αν ήταν εδώ, θα ήταν πολύ περήφανη για σένα», με την Ηλιάδη να προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Μη με κάνετε να κλαίω. Ξέρετε πόσο πολύ την αγαπώ. Θέλω να ζήσει πολλά πολλά χρόνια ακόμα κοντά μας» είπε, γυρίζοντας το κεφάλι της από την άλλη μεριά της εξέδρας, φανερά συγκινημένη. Αν και η σχέση γιαγιάς και εγγονής έχει περάσει από πολλά στάδια, εδώ και μερικά χρόνια οι δυο τους έχουν έρθει ξανά κοντά.

«Το αίμα νερό δεν γίνεται» είχε πει μάλιστα παλιότερα η θρυλική ερμηνεύτρια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version