Site icon NewsIT

Άγγελος Παπαδημητρίου: Στενοχωρήθηκα για τις γυναικοκτονίες, παρακολουθώ χρόνια το θέμα και το απομονώνουν

14.07.2024 | 20:13
Άγγελος Παπαδημητρίου: Στενοχωρήθηκα για τις γυναικοκτονίες, παρακολουθώ χρόνια το θέμα και το απομονώνουν

«Αυτό το πρόβλημα είναι κοινωνικό κι είναι θέμα μόρφωσης», επισημαίνει ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

Στο πλατό της ενημερωτικής εκπομπής “Τώρα Μαζί” βρέθηκε καλεσμένος ο Άγγελος Παπαδημητρίου, το πρωινό της Κυριακής (14.07.2024), προκειμένου να εκφράσει την προσωπική του άποψη για όλες τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις.

«Στενοχωρήθηκα για τις γυναικοκτονίες, παρακολουθώ χρόνια το θέμα και το απομονώνουν. Αυτό το πρόβλημα είναι κοινωνικό κι είναι θέμα μόρφωσης. Αυτοί οι άνθρωποι είναι κοινωνικά αμόρφωτοι. Δεν εννοώ να τελειώσουν την Πάντειο και την ΑΣΟΕ. Το να είσαι άντρας ή γυναίκα είναι σπουδή» δήλωσε αρχικά ο δημοφιλής ηθοποιός και εικαστικός.

Οι παλιοί το ήξεραν κι είχαν τους φίλους τους. Σπίτι χωρίς φίλους δεν λειτουργεί και πρέπει να έχεις εξόδους για να βγαίνεις από αυτά τα πράγματα. Αλλιώς, όταν βλέπεις ότι απομονώνεσαι, αρχίζει το πρόβλημα.

Είχα δύο φίλους κι έκαναν μεγάλο σπίτι και τους ρώτησα: δωμάτιο ξένων που έχετε; Και μου είπαν ότι δεν έχουν. Ε, σε δύο μήνες είχαν χωρίσει.

Οι φίλοι είναι που σε θρέφουν και σε τονίζουν κι οι ασχολίες σου και δεν μπορεί να είσαι μπροστά από μία τηλεόραση και να λες σε αγαπώ και με αγαπάς» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Άγγελος Παπαδημητρίου στην εκπομπή του OPEN.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version