Site icon NewsIT

Αγίου Βαλεντίνου 2016: Πώς να κάνεις αυτή τη μέρα ξεχωριστή

12.02.2016 | 13:55
Αγίου Βαλεντίνου 2016: Πώς να κάνεις αυτή τη μέρα ξεχωριστή

Και σου έχουμε ένα πλήρες ρεπορτάζ από το τι να φορέσεις, τι δώρα να αγοράσεις, το μενού και τα γλυκά που θα σερβίρεις!

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει. Όλοι μιλάνε για έρωτα. Άλλοι για να ξορκίσουν τη γιορτή, άλλοι για να την απολαύσουν. Άλλοι αντιδρούν σε μια “εμπορική” όπως λένε γιορτή κι άλλοι επιλέγουν να το δούνε σαν μια καλή ευκαιρία να κάνουν κάτι ιδιαίτερο. Όπως και να ‘χει ο κόσμος θα γεμίσει καρδούλες, μηνύματα αγάπης, δωράκια, λουλούδια, πάρτι αφιερωμένα στον Βαλεντίνο, πάρτι αντίθετα στον Βαλεντίνο. Μια μέρα είναι θα περάσει… ή Μια μέρα είναι που αν θέλεις μπορείς να την κάνεις αξέχαστη. Εξαρτάται την οπτική σου γωνία.

Η αστρολογία έχει να σου δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σύμφωνα με το ζώδιό σου και να σε ενημερώσει για το τι κέφια θα έχεις εκείνη τη μέρα. Για να δεις τι προτείνει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου κάνε “κλικ” εδώ…

Αν είσαι στην αναζήτηση για το τέλειο δώρο για το σύντροφό σου κάνε “κλικ” εδώ για να δεις τα καινούρια αρώματα που είναι μια καλή επιλογή. Εκτός κι αν θέλεις κάτι διαφορετικό. Τότε κάνε κλικ εδώ για να δεις τα fashion items που σου προτείνουμε.

Φυσικά, δεν γίνεται να γιορτάζει ο έρωτας και να μην σκεφτούμε πονηρά. Οι εμφανίσεις μιας γυναίκας πρέπει να είναι εξωτερικά και εσωτερικά φροντισμένες με στιλ και αισθησιασμό. Για αυτό, μπορείς να δεις εδώ το ειδικό αφιέρωμα στα εσώρουχα. Τα κόκκινα, τα μαύρα, τα παστέλ τα πιο ρομαντικά.

Και βεβαίως δεν γίνεται να μην σου προτείνουμε συνταγές αλλά κυρίως ρομαντικά γλυκά που θα γλυκάνουν την καρδιά αλλά και τον ουρανίσκο κάθε ερωτευμένου! Για να δεις το μενού που σου προτείνουμε για μια τόσο ιδιαίτερη μέρα κάνε κλικ εδώ! Τα πιο … αμαρτωλά γλυκά για ερωτευμένους θα τα βρεις μόνο εδώ

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version