Site icon NewsIT

Αγνώριστη η Sydney Sweeney για χάρη ενός ρόλου: Θα υποδυθεί την boxer Christy Martin

16.10.2024 | 21:53
Αγνώριστη η Sydney Sweeney για χάρη ενός ρόλου: Θα υποδυθεί την boxer Christy Martin

epaselect epa11221496 Sydney Sweeney attends the GLAAD Media Awards at The Beverly Hilton in Beverly Hills, California, USA, 14 March 2024. EPA/CAROLINE BREHMAN

Νέα εμφάνιση «εγκαινίασε» η εντυπωσιακή ηθοποιός με τους φαν της να δυσκολεύονται να την αναγνωρίσουν. Η Sydney Sweeney υποδύεται την boxer Christy Martin σε μια επερχόμενη βιογραφική ταινία.

Η Sydney Sweeney μοιράστηκε νέες φωτογραφίες της που υποδύεται την πυγμάχο Christy Martin σε μια επερχόμενη βιογραφική ταινία, όπου παίζει ένα πολύ κέφαλο της δεκαετίας του ’90 και έχει προσθέσει λίγο μυ στο ρόλο της πρώην αθλήτριας. Η 27χρονη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία με σκηνοθέτη τον David Misond.

Με μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Sweeney ανακοίνωσε τον νέο ρόλο της και την κυκλοφορία της ταινίας με μερικά στιγμιότυπα πίσω από τα γυρίσματα.

Σε αυτή, ανέβασε δύο στιγμιότυπα, στα οποία δύσκολα θα την αναγνώριζε κανείς. Η ηθοποιός πόζαρε με φόρμες και καστανά σγουρά μαλλιά, στο σετ των γυρισμάτων.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Λοιπόν, οι γάτες βγήκαν από το σακούλι, χάρη σε μερικούς παπαράτσι που κρύβονταν σε θάμνους, οπότε εδώ είναι ένα μικρό δείγμα από την ταινία μου που δουλεύω αυτή τη στιγμή. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, έχω βυθιστεί στην προετοιμασία για να ζωντανέψω την ιστορία μιας απίστευτης γυναίκας, μιας αληθινής πρωταθλήτριας που έδωσε μάχες τόσο μέσα, όσο και έξω από το ρινγκ. Το ταξίδι της είναι μια απόδειξη για την ανθεκτικότητα, τη δύναμη και την ελπίδα και είναι τιμή μου να μπω στα παπούτσια της για να μοιραστώ την ισχυρή ιστορία της με όλους σας. Περισσότερα θα έρθουν σύντομα».

Ακόμα δεν είναι γνωστός ο τίτλος της ταινίας, ούτε και περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με αυτή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version