Site icon NewsIT

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Δεν είναι κακή μια ωραία εμφάνιση, απλά δεν πρέπει να επενδύσεις μόνο στην ομορφιά

09.09.2024 | 08:01
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Δεν είναι κακή μια ωραία εμφάνιση, απλά δεν πρέπει να επενδύσεις μόνο στην ομορφιά

«Για να έχεις διάρκεια, δεν μπορείς να παίζεις πάντα την όμορφη» εξηγεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Τόσο στη συνεργασία που είχε με τον Αλέξανδρο Ρήγα στην επιτυχημένη σειρά «Δυο Ξένοι» όσο και στην όμορφη εξωτερική της εμφάνιση αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο αυτή την εβδομάδα.

Ειδικότερα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια εξομολογήθηκε αρχικά πως «με τον Αλέξανδρο κάναμε παρέα, είχε κάνει και ένα guest στο σήριαλ που έγραφε, το «Πάτερ Ημών» με τον Κώστα Καρρά, οπότε με πήρε τηλέφωνο και μου πρότεινε τον ρόλο της Μίνας. Έχω μόνο τα καλύτερα να θυμάμαι από αυτά τα χρόνια με τους «Δυο Ξένους».

Μπορεί να μην είχα τις κωμικές ατάκες της Ντένης Μαρκορά ή της Φλώρας, αλλά ήραν μια τρομερή εμπειρία για μένα, ένας ρόλος που αγάπησα».

«Νιώθω πως οι Δυο Ξένοι είναι σαν τις παλιές ελληνικές ταινίες που παραμένουν διαχρονικές και τις βλέπουμε ξανά και ξανά και μαζί μας οι νέες γενιές. Ακόμα και σήμερα, τα παιδιά που με βλέπουν στον δρόμο με φωνάζουν «κυρία Μίνα» ή «η μαμά της Αλίνας» από το Σόι Σου».

Είναι προσόν να είσαι ωραία;

Δεν είναι κακό, απλά δεν πρέπει να επενδύσεις μόνο στην ομορφιά. Για να έχεις διάρκεια, δεν μπορείς να παίζεις πάντα την όμορφη. Όταν θα ξεκινούσε η «Μαρία η Άσχημη», έλεγα στον Αλέξανδρο Ρήγα: βάλε με να κάνω τη Μαρία την άσχημη, να γίνω χάλια, να τσαλακωθώ. Εκείνος μου έλεγε: ρε Αλεξάνδρα, αυτά τα μάτια θα σε προδώσουν και θα σε καταλάβουν αμέσως.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version