Site icon NewsIT

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν έκανα ποτέ σχέση με συνάδελφό μου»

05.09.2024 | 11:18
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν έκανα ποτέ σχέση με συνάδελφό μου»

H Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για τα προσωπικά της, σε συνέντευξη που έδωσε, με την ηθοποιό να δηλώνει πως δεν μετανιώνει για τίποτα.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έχει κλείσει 56 χρόνια ζωής και παραμένει γοητευτική. Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις ακόμα και για τα προσωπικά της. Αναφέρθηκε σε λάθη που έκανε κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πόρειας, για τα οποία όμως, δεν μετάνιωσε ποτέ. «Όλα είναι μαθήματα ζωής» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις με άντρες συναδέλφους της, μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο περιοδικό ΟΚ!, με αφορμή τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη, την καλοκαιρινή παραγωγή του ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στην οποία εμφανίζεται.

Έχεις μετανιώσει για κάτι στη ζωή σου;  «Για τίποτα» απάντησε η ηθοποιός και συνέχισε: «ακόμα και αυτά που δεν ήταν σωστά τα έκανα, μάλλον για να μάθω. Δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα τέλεια. Τα λάθη πρέπει να γίνονται, μόνο να μην είναι μοιραία. Όλα είναι μαθήματα ζωής».

Έχεις κάνει τους γάμους σου, ήσουν σε σχέση με πολύ γνωστούς Έλληνες, έχεις παίξει με πολύ ωραίους άντρες μπροστά στην κάμερα. Υπήρξες ποτέ ζευγάρι με συμπρωταγωνιστή σου;

«Όχι, δεν έκανα ποτέ σχέση με συνάδελφό μου» απάντησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version