Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Καυτές» φωτογραφίες στο Instagram με κόκκινα εσώρουχα και ζαρτιέρες

«Αντίο μωρό, το μεγάλο φινάλε» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανεβάζει το θερμόμετρο με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που επέλεξε να δημοσιοποιήσει. Η Instagrammer και τραγουδίστρια θέλησε με αυτόν τον τρόπο να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους της, ότι οι εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, φτάνουν στο τέλος τους. Επέλεξε κόκκινα εσώρουχα και ζαρτιέρες που αναδεικνύουν το σώμα της. Σε ορισμένες από τις φωτογραφίες φαίνονται μέλη του μπαλέτου αλλά και πελάτες που κάθονταν στα τραπέζια.

Επέλεξε να δημοσιεύσει στο Instagram στιγμιότυπα από το σόου της. Μάλιστα, κάποια ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικά, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να εμφανίζεται με κόκκινα εσώρουχα και ζαρτιέρες και να ποζάρει μέσα σε μία κατασκευή που μοιάζει με τεράστιο ποτήρι.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, αποχαιρέτισε τους θαυμαστές της, ενημερώνοντάς τους για την τελευταία της εμφάνιση. «Αντίο μωρό! Το μεγάλο φινάλε! Τελευταία εμφάνιση, αυτό το Σάββατο», έγραψε. Το νυχτερινό κέντρο κλείνει ενόψει Πάσχα και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα δώσει το τελευταίο της σόου το Σάββατο 12 Απριλίου του 2025.

Το γνωστό μοντέλο είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη για το πρόγραμμά της, στο νυχτερινό κέντρο: «Είναι κάτι που με γεμίζει, είναι κάτι που κάνω με πολλή χαρά και αγάπη. Είναι πρωτόγνωρο για εμένα αλλά το κάνω με όλο μου το είναι. Τα αρνητικά σχόλια περίμενα να είναι πιο πολλά από αυτά που δέχτηκα. Όταν κάτι είναι καινούργιο είναι λογικό να δεχτείς και αρνητικά μηνύματα, ήταν αναμενόμενο».

«Είναι μουσικοθεατρικό το συγκεκριμένο σόου και μου ταίριαξε. Είναι σαν ένας ρόλος, έτσι το έχω στο μυαλό μου» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε, δίνει μια γεύση από το πρόγραμμά της, σε όσους δεν το παρακολούθησαν από κοντά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

«Υπήρχαν προτάσεις και στο παρελθόν, ιδιαίτερα μετά το J2US. Δεν το είχα σκεφτεί τόσο σοβαρά είναι η αλήθεια, δεν ήταν ο πρώτος μου στόχος» είχε πει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τη συμφωνία με το νυχτερινό κέντρο.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επισκέφτηκε τη Μύκονο μετά την δικαστική διαμάχη με την Έλενα Χριστοπούλου
Η παρουσιάστρια του Shopping Star που είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και ιδιαίτερα με την αδελφή της και την ανιψιά της, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από μία τοπική εκδήλωση της Μυκόνου
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Λευτέρης Χαρίτος: «Ο Γιώργος Λάνθιμος μετά το “όχι” του ΚΑΣ ψάχνει εναλλακτική λύση»
«Έχει τελειώσει, μιλάμε για ένα μνημείο, το οποίο του δίνουμε κάθε φορά ό,τι αξία θέλουμε, η Ακρόπολη έχει δοθεί εκτός από ανθρώπους της μόδας και σε παραγωγές» λέει ο Λευτέρης Χαρίτος
Ο Λευτέρης Χαρίτος
Μαρία Αλιφέρη: «Ο θάνατος είναι ξυπνητήρι μόνο για να κάνεις το καλύτερο που μπορείς όσο είσαι εδώ»
«Να σου θυμίσει ότι είσαι περαστικός από αυτό το "ενοίκιο", γιατί "ενοικιαστές" είμαστε, έχεις έναν περιορισμένο γι' αυτό καλό είναι κάθε μέρα να κάνεις το καλύτερο που μπορείς» παραδέχεται η Μαρία Αλιφέρη
H Μαρία Αλιφέρη