Site icon NewsIT

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Όταν επέστρεψε ο πατέρας μου στο σπίτι δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος»

14.09.2024 | 19:49
Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Όταν επέστρεψε ο πατέρας μου στο σπίτι δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος»

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου σε μια εξομολόγηση για τα παιδικά της χρόνια και τη σχέση που είχε με τον πατέρα της. Όπως είπε έφυγε από το σπίτι για δουλειά και όταν επέστρεψε μετά από χρόνια, ήταν αλλαγμένος.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου αισθανόταν πιο κοντά τη μητέρα από τον πατέρα της. Σε αυτό όπως είπε, έπαιξαν ρόλο οι ανάγκες της οικογένειας που ανάγκασαν τον πατέρα της να ζήσει στη Γερμανία και αργότερα να λείπει για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε ταξίδια με καράβια. Όταν επέστρεψε κοντά στην ίδια και στις αδερφές της, ήταν ένας άλλος άνθρωπος.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ. Σε ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξης αναφέρθηκε στους γονείς της και στο πώς η απουσία του πατέρα της την έφερε ακόμη πιο κοντά με την μητέρα της.

«Η μαμά μου ήταν ήρωας κανονικά. Τον πατέρα μου οι προϋποθέσεις τον ανάγκασαν να λείπει από τις ζωές μας, αναγκάστηκε βέβαια, δεν ήταν δική του επιλογή, να πάει φαντάρος 2,5 χρόνια, να μεταναστεύσει να πάει στη Γερμανία για να εργαστεί ένα διάστημα και να πάει μετά στα καράβια για 2,5 χρόνια», ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

«Μετά όμως όταν επέστρεψε δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος. Φαντάζομαι δεν είχε δέσει συναισθηματικά και ψυχολογικά με τις τρεις κόρες του όπως θα έπρεπε, δεν είχε αυτή τη δυνατότητα», πρόσθεσε για τον πατέρα της.

«Μετά έκανε άλλες δουλειές αλλά γενικά και στον ελεύθερο χρόνο του έδινε άλλες προτεραιότητες. Δεν ήμασταν πάντα η πρώτη του προτεραιότητα. Η μαμά μου ήταν η κολώνα του σπιτιού, ήταν πάντα εκεί», κατέληξε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μιλώντας για τους γονείς της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version