Site icon NewsIT

Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Με τις ανάγκες που έχω σαν γονιός και επαγγελματίας δεν μπορώ να επιβιώσω από το θέατρο»

21.07.2024 | 18:13
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Με τις ανάγκες που έχω σαν γονιός και επαγγελματίας δεν μπορώ να επιβιώσω από το θέατρο»

«Για αυτό και άρπαξα τώρα τη συγκεκριμένη ευκαιρία που μου δόθηκε στην τηλεόραση, αφού επί πολλά χρόνια δεν το έκανα» δήλωσε ο Αλέξανδρος Λογοθέτης.

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης παραχώρησε συνέντευξη στο Docville και στον Αντώνη Μποσκοΐτη και μίλησε για τις πολύ επιλεκτικές τηλεοπτικές συμμετοχές του σε σειρές και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί, οι οποίοι βιοπορίζονται μόνο από το θέατρο.

Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά «Φόνοι της κίσσας», η οποία είναι συμπαραγωγής Ηνωμένου Βασιλείου, ΗΠΑ και Ιρλανδίας.

«Κακά τα ψέματα με τις ανάγκες που έχω σαν γονιός και επαγγελματίας δεν μπορώ να επιβιώσω από το θέατρο. Για αυτό και άρπαξα τώρα τη συγκεκριμένη ευκαιρία που μου δόθηκε στην τηλεόραση, αφού επί πολλά χρόνια δεν το έκανα».

Από σνομπισμό;

«Όχι από σνομπισμό. Από θέση, από άποψη. Όταν λόγου χάρη πήγε καλά το “Νησί” και ανέβηκαν οι μετοχές μας, δεν έκανα απόσβεση. Θα μπορούσα να έχω χωθεί στην τηλεόραση και να έχω βγάλει πολλά φράγκα. Το πληρώνω το τίμημα, αλλά όλα κάνουν κύκλους. Εσείς βλέπετε στο Ertflix τα γυρίσματα του 2022, αλλά πέρυσι ολοκλήρωσα και τη δεύτερη σεζόν της σειράς».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version