Σάββατο, 28 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Τζένη Οικονόμου στον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ

Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Τζένη Οικονόμου στον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Τζένη Οικονόμου, βρίσκονταν στη λίστα των καλεσμένων και έδωσαν το παρών στον γάμο που έγινε στην Μητρόπολη Αθηνών.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Τζένη Οικονόμου έφτασαν μαζί στη Μητρόπολη για τον γάμο της Θεοδώρας με τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ. Ο καταξιωμένος ποινικολόγος και η ηθοποιός αγαπημένη του κατέφτασαν στην εκκλησία λίγο πριν από τις 18:00 το απόγευμα και στάθηκαν στην είσοδο για να δουν τις αφίξεις γαμπρού και νύφης.

Ο ποινικολόγος και η ηθοποιός διατηρούν μια πολύ στενή φιλία, με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο να μην επιθυμεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αν πρόκειται για σχέση.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Τζένη Οικονόμου το βράδυ της Παρασκευής (27-09-2024) έδωσαν το παρών στο pre wedding δείπνο της Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ στο Βυζαντινό Μουσείο. Εκεί, τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Το ίδιο συνέβη και το απόγευμα του Σαββάτου (28-09-2024) έξω από την Μητρόπολη της Αθήνας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται στη λίστα των καλεσμένων και για τη γαμήλια δεξίωση που είναι προγραμματισμένη για το βράδυ.

Η ηθοποιός επέλεξε ένα ruby red maxi φόρεμα για την εμφάνισή της στο πλευρό του ποινικολόγου. Το συνδύασε με χρυσές ψηλοτάκουνες γόβες, clutch τσάντα και χρυσά κοσμήματα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις