Site icon NewsIT

Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Τζένη Οικονόμου στον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ

28.09.2024 | 20:00

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Τζένη Οικονόμου, βρίσκονταν στη λίστα των καλεσμένων και έδωσαν το παρών στον γάμο που έγινε στην Μητρόπολη Αθηνών.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Τζένη Οικονόμου έφτασαν μαζί στη Μητρόπολη για τον γάμο της Θεοδώρας με τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ. Ο καταξιωμένος ποινικολόγος και η ηθοποιός αγαπημένη του κατέφτασαν στην εκκλησία λίγο πριν από τις 18:00 το απόγευμα και στάθηκαν στην είσοδο για να δουν τις αφίξεις γαμπρού και νύφης.

Ο ποινικολόγος και η ηθοποιός διατηρούν μια πολύ στενή φιλία, με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο να μην επιθυμεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αν πρόκειται για σχέση.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Τζένη Οικονόμου το βράδυ της Παρασκευής (27-09-2024) έδωσαν το παρών στο pre wedding δείπνο της Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ στο Βυζαντινό Μουσείο. Εκεί, τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Το ίδιο συνέβη και το απόγευμα του Σαββάτου (28-09-2024) έξω από την Μητρόπολη της Αθήνας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται στη λίστα των καλεσμένων και για τη γαμήλια δεξίωση που είναι προγραμματισμένη για το βράδυ.

Η ηθοποιός επέλεξε ένα ruby red maxi φόρεμα για την εμφάνισή της στο πλευρό του ποινικολόγου. Το συνδύασε με χρυσές ψηλοτάκουνες γόβες, clutch τσάντα και χρυσά κοσμήματα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version