Δευτέρα, 16 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Αλέξανδρος Παρθένης: «Υπήρχαν άνθρωποι που μπορεί να ενοχλήθηκαν επειδή δεν τους κάλεσα στον γάμο»

Αλέξανδρος Παρθένης: «Υπήρχαν άνθρωποι που μπορεί να ενοχλήθηκαν επειδή δεν τους κάλεσα στον γάμο»
NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Για τον γάμο του με την Βιβή Κωστοπούλου και για τους μετρημένους καλεσμένους που είχαν στην τελετή μίλησε ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Τσολάκη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» σήμερα (16.09.2024) και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον γάμο που πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες με την αρχιτέκτονα Βιβή Κωστοπούλου στο Κάστρο της Μονεμβασιάς. Επίσης ο Αλέξανδρος Παρθένης εξήγησε το λόγο που είχαν λίγους καλεσμένους στο μυστήριο.

Τον Αλέξανδρο Παρθένη υποδέχτηκε η Ελένη Τσολάκη στην πρεμιέρα της εκπομπής της «Πρωινού Σου Σου».

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον γάμο που πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες με την εκλεκτή της καρδιάς του, αρχιτέκτονα Βιβή Κωστοπούλου στο Κάστρο της Μονεμβασιάς.

«Για εμάς δεν άλλαξε τίποτα μετά από αυτή τη μέρα. Είναι απλά μια συνέχεια. Είπα ότι ήταν ένας γάμος – πάρτι για εμάς, καλέσαμε ανθρώπους οι οποίοι είναι οικογένεια πάω απ’ όλα και είναι στην καθημερινότητα μας. Επειδή ήταν πολύ περιορισμένος ο χώρος που θα γινόταν η δεξίωση, έπρεπε αναγκαστικά να αφήσω κάποιους ανθρώπους έξω. Επιλέξαμε λοιπόν αυτούς που είναι στην καθημερινότητα μας», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Και συνέχισε: «Υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να ενοχλήθηκαν ή να στεναχωρήθηκαν, το καταλαβαίνω. Αλλά επειδή ήταν πραγματικά αυτό το θέμα του χώρου, επιλέξαμε να το κρατήσουμε σε πολύ μικρό κύκλο».

«Ξέρω όμως ότι ακόμα και άνθρωποι που δεν μπόρεσαν να είναι εκεί ή δεν πήραν την πρόσκληση για να είναι εκεί πέρα, ξέρουν ότι υπάρχει λόγος που δεν μπόρεσαν να είναι εκεί πέρα», κατέληξε ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις