Site icon NewsIT

Αλέξης Κούγιας: Ο Γιώργος Πατούλης δεν παρέχει οικονομική στήριξη στη Μαρίνα Σταυράκη εδώ και δύο χρόνια

18.09.2024 | 11:59
Αλέξης Κούγιας: Ο Γιώργος Πατούλης δεν παρέχει οικονομική στήριξη στη Μαρίνα Σταυράκη εδώ και δύο χρόνια

Ο Αλέξης Κούγιας είναι ο δικηγόρος που έχει επιλέξει η Μαρίνα Σταυράκη. Ο ποινικολόγος έστειλε μηνύματα στον Γιώργο Πατούλη, που ετοιμάζεται να γίνει ξανά πατέρας.

Όπως ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, η Μαρίνα Σταυράκη δεν αντιμετωπίζει οικονομικά μετά το διαζύγιο. Όπως ισχυρίστηκε ο ποινικολόγος με δηλώσεις του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η πελάτισσά του «θα ήθελε να φροντίσει ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, μόνο για να ολοκληρώσει τις σπουδές το παιδί τους».

Ειδικότερα, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κυρία Σταυράκη, εκείνο το οποίο θα ήθελε είναι να φροντίσει ο κύριος Πατούλης να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, μόνο για να ολοκληρώσει τις σπουδές του το παιδί τους που έχουν από το γάμο ο όποιος διαλύθηκε πριν από λίγο καιρό.

Δεν ενδιαφέρει την κυρία Πατούλη ούτε η ίδια να πάρει διατροφή, γιατί είναι οικονομικά αυτάρκης, ούτε αν θα κάνει ένα ή δύο παιδιά. Δεν έχει κανένα χαρακτήρα τέτοιο η παρέμβαση, την οποία μου ζήτησε να κάνω και αυτό θα κάνω».

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας ρωτήθηκε αν η Μαρίνα Σταυράκη αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες. «Όχι, έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία η κυρία Σταυράκη, δε γνωρίζω αν πούλησε το πατρικό της, αν το πούλησε, το πούλησε για να κάνει κάποια άλλη αγορά.

Έχει εισοδήματα από ενοίκια, δεν έχει οικονομικές δυσκολίες, απλώς θεωρεί ότι είναι άδικο να έχει ένα παιδί με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ιδιαίτερα οικονομικά εύρωστος και να μη βοηθάει αυτός στην ποιοτική εξέλιξη του παιδιού μέσω των σπουδών του».

Ακόμη, ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Πατούλης δεν στηρίζει οικονομικά τη Μαρίνα Σταυράκη «εδώ και μία διετία».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version