Site icon NewsIT

Αλίκη Βουγιουκλακη: Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανέβασε φωτογραφία – ντοκουμέντο από το τελευταίο της πάρτι

22.07.2024 | 20:59
Αλίκη Βουγιουκλακη: Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανέβασε φωτογραφία – ντοκουμέντο από το τελευταίο της πάρτι

Για πρώτη φορά δόθηκε στη δημοσιότητα μία αποκλειστική φωτογραφία της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη από το τελευταίο πάρτι γενεθλίων της. Το ντοκουμέντο δημοσίευσε ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram αφιερωμένη στην ημέρα γενεθλίων της μητέρας του που ήταν το Σάββατο (20.07.02024). Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανέβασε μία μοναδική λήψη της ηθοποιού, η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της στο τελευταίο πάρτι που διοργάνωσε πριν τον θάνατό της.

«Σαν σήμερα γεννήθηκε η Αλίκη. Στην φωτογραφία και συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου του 1994 η Αλίκη γιορτάζει τα γενέθλιά της στο “La Playa” στην Βούλα (γνωστό μετέπειτα ως Vive Mar) μαζί με τον Γιάννη, την οικογένειά της, στενούς φίλους και αγαπημένους συναδέλφους.

Πανέμορφη και λαμπερή με υπέροχη κόκκινη τουαλέτα Valentino διασκεδάζει και χορεύει όλη την βραδιά απολαμβάνοντας τις ευχές των καλεσμένων ανάμεσα στους οποίους και οι Αλέκος Αλεξανδράκης, Νόρα Βαλσάμη, Ερρίκος Ανδρέου, Άντζελα Γκερέκου, Σταμάτης Φασουλής, Μίνως Κυριακού, Γιώργος Μούτσιος, και Μίνως Μάτσας.

Το συγκεκριμένο καλοκαίρι βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για το ανέβασμα το επόμενο φθινόπωρο του θρυλικού μιούζικαλ “Η μελωδία της ευτυχίας” που αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα της», έγραψε ο μοναχογιός της σπουδαίας ηθοποιού στην ανάρτησή του.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πέθανε 2 χρόνια και 3 μέρες ακριβώς, αφού τραβήχτηκε η φωτογραφία, στις 23 Ιουλίου 1996, σε ηλικία 62 ετών.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version