Lifestyle

Άλλος για Μύκονο – Καταφτάνει και η Μαντόνα!

Την... αγκαλιά της για να υποδεχτεί την βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, ετοιμάζεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το σούπερ σελέμπριτι νησί των ανέμων.

Στοιχήματα πέφτουν στο νησί της Μυκόνου για το πού θα καταλύσει η Μαντόνα. Για ευνόητους λόγους αναμένεται να αφιχθεί κάτω από πλήρη μυστικότητα, όπως αρμόζει σε μία σταρ και μάλιστα του βεληνεκούς της.

Άλλοι διαδίδουν ότι θα διαμείνει σε βίλα – ησυχαστήριο του νησιού και κάποιοι άλλοι ψηφίζουν την… ευμεγέθη θαλαμηγό Mega Yacht, ιδιοκτησίας γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

Μία μέρα μετά το πολυαναμενόμενο opening του Nammos και την παρέλαση από διάσημα τοπ μόντελς, σαν την Gigi Hadid, την Emily Ratajkowski και την… διαχρονική αξία, Kate Moss, οι θερμοκρασίες στο αιγαιοπελαγίτικο νησί μας, εκτοξεύονται!!!

https://twitter.com/Madonna/status/1013394577359867905

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Δικαστική διαμάχη για την περιουσία της Σωτηρίας Μπέλλου 28 χρόνια μετά τον θάνατό της
Η Σωτηρία Μπέλλου φαίνεται πως είχε παραχωρήσει σε κάποιο πρόσωπο το σπίτι στα Σπάτα με πράξη δωρεάς, ωστόσο, με ιδιόχειρη διαθήκη ανέτρεψε την προηγούμενη πράξη αφήνοντας το ακίνητο τελικά στην οικονόμο της
Η Σωτηρία Μπέλλου