Site icon NewsIT

Αν Χάθαγουεϊ: Στην Ύδρα για διακοπές με την οικογένειά της, μαζί της και ο Βαλεντίνο

25.07.2024 | 15:59
Αν Χάθαγουεϊ: Στην Ύδρα για διακοπές με την οικογένειά της, μαζί της και ο Βαλεντίνο

Πόλος έλξης για πολλούς αστέρες του Χόλυγουντ, έχει γίνει η Ελλάδα, με την Αν Χάθαγουεϊ να το επιβεβαιώνει αφού επέλεξε την Ύδρα για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για το μιούζικαλ «Οι Άθλιοι», Αν Χάθαγουεϊ, βρέθηκε στο ελληνικό κοσμοπολίτικο νησί, την Ύδρα μαζί με την οικογένειά της, για να χαρίσει στιγμές ξεγνοιασιάς στα δύο της παιδιά, τον 8χρονο Τζόναθαν και τον 4χρονο Τζακ.

Στο πλευρό της, πάντα ο αγαπημένος της Άνταμ Σούλμαν, τον οποίο παντρεύτηκε σε μία παραμυθένια τελετή.

Η διάσημη οικογένεια, απολαμβάνει την Ύδρα που χαρακτηρίζεται από την μαγική γραφικότητά της, τα εντυπωσιακά αρχοντικά της και τα πλακόστρωτα σοκάκια της.

Ο φακός των paparazzi την «τσάκωσε» στην πολυτελή θαλαμηγό του Τζιανκάρλο Τζιαμέτι (συντρόφου του ιδρυτή οίκου μόδας Valentino), φορώντας ένα καφέ μαγιό.

Ο συνιδρυτής του οίκου Valentino Τζιανκάρλο Τζιαμέτι, σε ανάρτησή του στο Instagram, αποκάλυψε δύο φωτογραφίες με την Αν Χάθαγουεϊ, μία που είναι με τον διάσημο σχεδιαστή Valentino, και η δεύτερη που η διάσημη ηθοποιός είναι στην Ύδρα μαζί με την οικογένειά της και τους φίλους τους.

Πριν από κάποιες μέρες αποκαλύφθηκε πως η Disney εργάζεται πυρετωδώς για τη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2006, «The Devil Wears Prada», όπου πρωταγωνιστούσε με την Μέριλ Στριπ, την Έμιλι Μπλαντ και τον Στάνλεϊ Τούτσι.

Η Αν Χάθαγουεϊ απολαμβάνει τους «καρπούς» των κόπων της, καθώς από σήμερα (25.07.2024) η νέα της ταινία, το ψυχολογικό θρίλερ «Mother’s Instict» με τη συμπρωταγωνίστρια της Τζέσικα Τσαστέιν θα ξεκινήσει να προβάλλεται και στην Ελλάδα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version