Παρασκευή, 11 Οκτ.
24oC Αθήνα

Αναστάσιος Ράμμος: «Έχω αγκαλιάσει το κομμάτι της κατάθλιψης»

Αναστάσιος Ράμμος: «Έχω αγκαλιάσει το κομμάτι της κατάθλιψης»
Φωτογραφία αρχείου NDP - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

«Έχω αγκαλιάσει την κατάθλιψη και την αγκαλιάζω κάθε μέρα», εξομολογήθηκε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Για την προσωπική του ζωή, την συνεργασία του με τον Ηλία Βρεττό και την κατάθλιψη, μίλησε ο Αναστάσιος Ράμμος στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», σήμερα το πρωί (10.10.2024).

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι αυτή την εποχή είναι ερωτευμένος, και ετοιμάζει στη σχέση του μία έκπληξη.

«Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος. Έχω βρει έναν άνθρωπο που με αγαπάει πάρα πολύ και τον οποίο αγαπώ και εγώ πολύ. Νιώθω πολύ ήρεμος. Έχω βρει την αγάπη. Μου αρέσει πολύ να κάνω εκπλήξεις στη σύντροφό μου. Αυτές τις μέρες μάλιστα τις ετοιμάζω μία, είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής.

«Έτσι έκανα σχέση άλλωστε μαζί της. Κάθε μέρα της έκανα δώρο ένα λουλούδι», αποκάλυψε.

Ο Αναστάσιος Ράμμος στη συνέχεια μίλησε και για τότε που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την συνεργασία του με τον Ηλία Βρεττό εξαιτίας της ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν.

«Είχαμε συζητήσει κάποια στιγμή με τον Ηλία Βρεττό να κάνουμε μία συνεργασία αλλά τελικά δεν προχώρησε. Δεν τα βρήκαμε σε κάποια θέματα. Παρόλο αυτά έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Για να είμαι ειλικρινής και με εμένα τον ίδιο, εκείνη την περίοδο ίσως να μην ήμουν στη σωστή ψυχική κατάσταση ώστε να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Δεν ήμουν καλά μέσα μου», εξομολογήθηκε.

Μιλώντας για την κατάθλιψη ο Αναστάσιος Ράμμος σχολίασε: «Έχω αγκαλιάσει το κομμάτι της κατάθλιψης και το αγκαλιάζω κάθε μέρα. Μέσα από αυτό μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου και προχωράω».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις