Site icon NewsIT

Ανδρέας Μανωλικάκης: ««Η Ελλάδα δεν συγχωρεί την επιτυχία στο εξωτερικό»

20.10.2024 | 22:39
Ανδρέας Μανωλικάκης: ««Η Ελλάδα δεν συγχωρεί την επιτυχία στο εξωτερικό»

«Δυστυχώς αυτό είναι το πρόβλημα της φυλής μας», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Μανωλικάκης.

Για την επαγγελματική του διαδρομή εκτός των ελληνικών συνόρων αλλά και την ιδιαίτερη του σύνδεση με τα ζώα, μίλησε από καρδιάς ο Ανδρέας Μανωλικάκης στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», σήμερα το πρωί (20.10.2024).

«Η Ελλάδα δεν συγχωρεί την επιτυχία στο εξωτερικό. Κοιτάξτε τι έκαναν τώρα στον Νανόπουλο, που εγώ δεν συγκρίνομαι με τον Νανόπουλο. Απλώς το φέρνω ως παράδειγμα. Κοιτάξτε τι έκαναν σε έναν κορυφαίο αποδεδειγμένα άνθρωπο, τον έστειλαν σε ένα πανεπιστήμιο στις Σέρρες και με το ζόρι κιόλας γιατί προσπαθούσαν να τον αποκλείσουν.

Δεν την συγχωρούν την επιτυχία, δυστυχώς αυτό είναι το πρόβλημα της φυλής μας. Στην Ελλάδα έχουμε τρομερή έπαρση. Δηλαδή αν η χώρα αυτή έκανε εξαγωγή στο ύφος, στο τουπέ και στην ξερολιά, θα ήμασταν η πιο πλούσια χώρα του κόσμου», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μανωλικάκης.

“Τι σας συγκινεί;” ρώτησε, σε άλλο σημείο, η δημοσιογράφος με τον καθηγητή υποκριτικής και σκηνοθεσίας στο «Actors Studio Drama School» στη Νέα Υόρκη να απαντά:

«Πολλά. Πολλά. Τώρα, ας πούμε, με συγκινήσατε για κάποιο λόγο. Πολλά. Τα ζώα με συγκινούν. Τώρα έχω το τέταρτο λυκόσκυλο, αυτή είναι η ράτσα που μου αρέσει, αλλά μου αρέσουν όλα τα σκυλιά. Τελευταία έχω υιοθετήσει και εννέα γάτες που είναι στη γειτονιά».

«Όταν φεύγουν από τη ζωή τα σκυλιά, οι άνθρωπο δεν καταλαβαίνουν και λένε “κοιτάξτε, κλαίει λες και έχει χάσει το παιδί του ή τη μάνα του”. Έχω χάσει και την μάνα μου και τον πατέρα μου και τον αδελφό μου. Με τα ζώα ήταν… χαρακίρι, δεν ήταν πόνος. Τα ζώα βγάζουν από εμάς την πιο τρυφερή αγάπη που έχουμε», είπε συγκινημένος ο Ανδρέας Μανωλικάκης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version