Δευτέρα, 22 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ανδρομάχη: Το τρυφερό βίντεο στη θάλασσα λίγο πριν γεννήσει

Ανδρομάχη: Το τρυφερό βίντεο στη θάλασσα λίγο πριν γεννήσει
Φωτογραφία αρχείου - NDP

«Ανυπομονώ να δούμε αυτό το ηλιοβασίλεμα μαζί μικρούλι μου», έγραψε η Ανδρομάχη σε ανάρτησή της και έκανε όλο το Instagram να «λιώσει».

Στην Πάρο για τις καλοκαιρινές διακοπές της βρίσκεται η τραγουδίστρια Ανδρομάχη, με σκοπό να απολαύσει τα μπάνια της στη θάλασσα, λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Η γνωστή τραγουδίστρια που μέσα στο επόμενο διάστημα θα φέρει στον κόσμο το παιδί της με τον επίσης τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, ανέβασε ένα πολύ τρυφερό βίντεο στο Instagram, μέσα στη θάλασσα.

Καθισμένη εκεί που σκάει το κύμα, με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα τη στιγμή που ακούγεται το τραγούδι του ζευγαριού «Δεν μας χωρίζει τίποτα», η Ανδρομάχη χαϊδεύει στοργικά την φουσκωμένη κοιλίτσα της και περιμένει τη στιγμή που θα κρατήσει το μωράκι της στα χέρια της.

«Ανυπομονώ να δούμε αυτό το ηλιοβασίλεμα μαζί μικρούλι μου», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, με κάποιους από τους followers της να της γράφουν το πόσο συγκινητικό είναι το στιγμιότυπο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andromachi Dimitropoulou (@andromache_dim)

Μέσα στα αμέτρητα σχόλια, έγραψε και ο σύντροφός της Γιώργος Λιβάνης, «εγώ μόνος μου;», κάνοντας πλάκα στην ετοιμόγεννη μανούλα η οποία του απάντησε «όλοι μαζί».

Πριν από λίγες μέρες, η Ανδρομάχη ανέβασε στο Instagram άλλες δύο φωτογραφίες από τη θάλασσα, φορώντας ένα μπικίνι και κρατώντας μπροστά στο πρόσωπό της ένα κοχύλι.

Η γνωστή τραγουδίστρια μπήκε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις