Site icon NewsIT

Άννα Φόνσου: Μου στοίχισε πολύ, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου και θα τον θυμάμαι όσο ζω

10.09.2024 | 12:27
Άννα Φόνσου: Μου στοίχισε πολύ, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου και θα τον θυμάμαι όσο ζω

“Ο Σπύρος είχε όλα τα προσόντα του καλού ανθρώπου. Διανοούμενος, ήρεμη δύναμη και μεγάλη προσωπικότητα. Πίστεψε πάρα πολύ σε μένα. Ήμασταν μαζί 10 ολόκληρα χρόνια!” ανέφερε η Άννα Φόνσου.

Η Άννα Φόνσου μίλησε στην εφημερίδα Espresso και στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα. Η γνωστή πρωταγωνίστρια μίλησε για την απώλεια του Σπύρου Μερκούρη, του αδερφού της Μελίνας Μερκούρη και πόσο της στοίχισε.

Θέλω να μου μιλήσεις για τον Σπύρο Μερκούρη, τον αδελφό της Μελίνας.

Ήταν ο έρωτας μου. Με βοήθησε πάρα πολύ στο Σπίτι του Ηθοποιού και ήταν επίτιμος πρόεδρος. Ο Σπύρος είχε όλα τα προσόντα του καλού ανθρώπου. Διανοούμενος, ήρεμη δύναμη και μεγάλη προσωπικότητα. Πίστεψε πάρα πολύ σε μένα. Ήμασταν μαζί 10 ολόκληρα χρόνια!

Όταν πέθανε, πως ένιωσες;

Κυριακή πρωί, ήμασταν μαζί στο Κολωνάκι και έπινε βότκα. Μάλιστα, του έκανα παρατήρηση, γιατί το βράδυ θα βγαίναμε. Φεύγει για να πάει στο σπίτι του και το απόγευμα μού τηλεφωνεί και μου λέει: «Από τη βότκα έχω έναν πονοκέφαλο βαρύ». Του λέω, λοιπόν, να ακυρώσουμε το βραδινό. Το επόμενο πρωί, που του τηλεφωνώ, είναι η γυναίκα του, η Αλεξία και μου λέει κλαίγοντας: «Πάμε τον Σπύρο στο νοσοκομείο».

Τρέχω, πάω στο νοσοκομείο, ήταν αναίσθητος. Οι γιατροί μας είπαν ότι θα συνερχόταν. Μια μέρα μετά πέθανε και δύο μήνες μετά «έφυγε» και η σύζυγος του. Μου στοίχισε τόσο πολύ, που έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θα τον τιμώ και θα τον θυμάμαι όσο ζω!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version