Lifestyle

Άννα Βαγενά: Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό

Ο Στέφανος Κασσελάκης που την έπεισε, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης που τον… μαλώνει ακόμα, ο Λάκης Λαζόπουλος που δεν αναγνωρίζει ότι τον “έβγαλε” στο επάγγελμα και ο Αλέξης Τσίπρας που τον ήθελε για γαμπρό για την κόρη της! Η Άννα Βαγγενά μίλησε για όλα.

«Από 14 χρόνων ασχολούμαι με την πολιτική. Είμαι 76 χρόνων. Με έπεισε ο Κασσελάκης να πω ότι υπάρχει ελπίδα, έσπασε τον ξύλινο λόγο», είπε η Άννα Βαγενά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά της στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. «Ο Τσίπρας δεν έσπασε τον κομματικό μηχανισμό, ήταν παιδί του κόμματος. Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό, πολύ ωραίο αγόρι, έξυπνος, ικανός. Και είπα ότι αυτός θα ήταν καλός για τη Μαρία μου. Είναι υπέροχο ζευγάρι με τη Μπέττυ».

Η Άννα Βαγενά είπε στη συνέχεια: «Δεν ένιωσα υπερηφάνεια που έπαιξα με τον Νίκο Κούρκουλο, είχα άλλους στόχους. Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήμασταν φίλες. Η Αλίκη ήταν σκυλί στη δουλειά της. Αφιέρωσα την ομιλία μου για το σύμφωνο συμβίωσης από ομόφυλα ζευγάρια στον Μηνά Χατζησάββα».

Για τον Λάκη Λαζόπουλο, η Άννα Βαγενά δεν έκρυψε ότι έχει πικρία: «Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ο καλύτερος σατιρικός καλλιτέχνης. Δεν αναγνώρισε ποτέ ότι τον έβγαλα εγώ στον χώρο της υποκριτικής. Δεν είναι κακό να λέμε ποιοι μας βοήθησαν.

Ο Ρουβάς είναι σταρ. Ο Λουκιανός μου είπε ότι ο Ρουβάς είναι Αμερικάνος σταρ.

Τον Λουκιανό τον μαλώνω ακόμα και ας μην είναι εδώ. Το δωμάτιό του είναι έτσι όπως το άφησε. Οι μεγάλες αγάπες δεν πεθαίνουν ποτέ».

   

Κλείνοντας, η Άννα Βαγενά ανέφερε: «Αν σταματήσω να δουλεύω θα πεθάνω την ίδια στιγμή».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
H Κρίστεν Στιούαρτ παντρεύτηκε την αγαπημένη της: Οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στο σπίτι τους
Το 2021 η σεναριογράφος Ντίλαν Μέγιερ, είχε γονατίσει ζητώντας από την αγαπημένη της να μείνουν για πάντα μαζί. Τέσσερα χρόνια μετά οι 2 γυναίκες το έκαναν πράξη
Η Κρίστεν Στιούαρτ με την Ντίλαν Μέγιερ
Ο Μάθιου Μοντίν τιμά τον Μάικλ Κάτον Τζόουνς με το φιλόδοξο ντοκιμαντέρ «This Broxburn Boy’s Life»
Το πρότζεκτ θα παρουσιάσει την πορεία του σκηνοθέτη από το Μπρόξμπερν, μια μικρή πόλη κοντά στο Εδιμβούργο, μέχρι την κατάκτηση της κορυφής στην κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ
Μάθιου Μοντίν