Site icon NewsIT

Άννα Βίσση, Αντώνης Ρέμος, Ελένη Φουρέιρα: Η συναυλία που θα έδιναν μαζί ακυρώθηκε

27.08.2024 | 19:45
Άννα Βίσση, Αντώνης Ρέμος, Ελένη Φουρέιρα: Η συναυλία που θα έδιναν μαζί ακυρώθηκε

Η Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανίζονταν μαζί σε συναυλία στα Γιάννενα στις 31 Αυγούστου.

Ωστόσο, την Τρίτη (27.08.2024) έγινε γνωστό ότι κοινή συναυλία που θα έδιναν η Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα την τελευταία ημέρα του Αυγούστου ακυρώνεται, λόγω πρόβλεψης για επερχόμενη κακοκαιρία.

Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής αναφέρει:

Μία μοναδική μουσική εμπειρία επιφύλασσαν από κοινού η Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα. Οι τρεις δημοφιλείς καλλιτέχνες επρόκειτο να πραγματοποιήσουν μία ξεχωριστή συναυλία στο πλαίσιο του δεύτερου P&Ι Open Air Festival στα Ιωάννινα, που ήταν προγραμματισμένη για τις 31 Αυγούστου.

Δυστυχώς, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης (27/8) και σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Galaxias Live Productions, που είχε αναλάβει το event, η συναυλία ακυρώνεται λόγω πρόβλεψης ακραίων καιρικών φαινομένων.

«Η Galaxias Live Productions εκ μέρους της P&I Hellas, με λύπη σας ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη συναυλία των Άννας Βίσση, Αντώνη Ρέμου και Ελένης Φουρέιρα στα Ιωάννινα, το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024, στο πλαίσιο του 2nd P&I Open Air Festival ακυρώνεται λόγω πρόβλεψης κακών καιρικών συνθηκών», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρείας για το μουσικό event.

 

Ο καιρός δεν αποδείχτηκε αυτή τη φορά «σύμμαχος»…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version