Κυριακή, 21 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Άννα Βίσση: Αυτός είναι ο λόγος που αρνείται να τραγουδήσει στην Τουρκία

Άννα Βίσση: Αυτός είναι ο λόγος που αρνείται να τραγουδήσει στην Τουρκία

Η Άννα Βίσση έχει πολύ ενεργό κοινό στην Τουρκία και έχει δεχτεί προσκλήσεις για να δώσει κάποια συναυλία, ωστόσο η τραγουδίστρια από την Κύπρο, έχει αρνηθεί δικαιολογώντας την απόφασή της.

Χτες Σάββατο (20.07.2024) συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί άλλοι αγνοούνται μέχρι σήμερα. Η Άννα Βίσση που είναι «γέννημα – θρέμμα» Κύπρια, έχει αποφασίσει να μην δώσει καμία συναυλία στην Τουρκία για συναισθηματικούς και ηθικούς λόγους.

«Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάει κλειστά τα μάτια του. Ούτε βέβαια ρατσίστρια, αλλά έχω ζήσει κάποια πράγματα και είναι μια κατάσταση που θέλω να σεβαστώ, πρώτα από όλα για την οικογένειά μου και για τη χώρα μου. Γιατί οικογένειά μου είναι και η Κύπρος», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

«Είμαι σίγουρη ότι αυτό δεν θα ήθελα να το κάνω, γιατί θα στενοχωρήσω κόσμο και δεν μου πάει. Είναι ψυχολογικό όλο αυτό που μου συμβαίνει. Ξέρω ότι τα σύνορα ανοίγουν, πολλοί Κύπριοι πηγαίνουν από την άλλη πλευρά, διασκεδάζουν, όμως εγώ δεν ανήκω σε αυτούς που θα μπορούσαν να το κάνουν ελαφρά τη καρδία», είχε εξομολογηθεί με ειλικρίνεια.

Υπενθυμίζεται πως η Άννα Βίσση έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στη γειτονική χώρα, όπου διατηρεί χιλιάδες θαυμαστές, με δίσκους της όπως το «Τραύμα», το «Αντίδοτο» και η «Κραυγή» να έχουν πουλήσει εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα και να έχουν λάβει χρυσές απονομές.

Μάλιστα, αρκετά από τα τραγούδια της είτε έχουν γίνει αυτούσια επιτυχίες στην Τουρκία, είτε έχουν διασκευαστεί από Τούρκους καλλιτέχνες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις