Σάββατο, 20 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Άννα Βίσση: Η ανατριχιαστική ανάρτησή για την επέτειο 50 χρόνων από την εισβολή στην Κύπρο

Άννα Βίσση: Η ανατριχιαστική ανάρτησή για την επέτειο 50 χρόνων από την εισβολή στην Κύπρο

Πενήντα χρόνια πέρασαν από όταν έγινε η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο, και η Άννα Βίσση έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για να εκφράσει τη θλίψη της για την πατρίδα της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έζησε την εισβολή της Κύπρου, αφού ήταν 17 ετών όταν συνέβη και όσα έχουν καταγραφεί στη μνήμη της δεν μπορούν να ξεχαστούν, σύμφωνα με την ίδια. Η Άννα Βίσση ανέβασε ένα βίντεο «γροθιά στο στομάχι» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνονται στιγμιότυπα δικά της με φόντο την σημαία της πολυαγαπημένης της πατρίδας.

Το τραγούδι που «ντύνει» το βίντεο στο post στης γνωστής καλλιτέχνιδας είναι το «Γιασεμί», το οποίο ερμηνεύει η ίδια.

Το τραγούδι αυτό είναι από τον δίσκο «Ω! Κύπρος» που είχε κυκλοφορήσει το 1995 και έχει αφιερωθεί στη μεγαλόνησο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial)

Η Άννα Βίσση κατά καιρούς έχει εκφράσει τη λύπη της για την κατάσταση που βιώνει που η χώρα της και έχει τοποθετηθεί για το κυπριακό. Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάει κλειστά τα μάτια του. Ούτε βέβαια ρατσίστρια, αλλά έχω ζήσει κάποια πράγματα και είναι μια κατάσταση που θέλω να σεβαστώ, πρώτα από όλα για την οικογένειά μου και για τη χώρα μου.

Γιατί οικογένειά μου είναι και η Κύπρος. Είμαι σίγουρη ότι αυτό δεν θα ήθελα να το κάνω, γιατί θα στενοχωρήσω κόσμο και δεν μου πάει. Είναι ψυχολογικό όλο αυτό που μου συμβαίνει. Ξέρω ότι τα σύνορα ανοίγουν, πολλοί Κύπριοι πηγαίνουν από την άλλη πλευρά, διασκεδάζουν, όμως εγώ δεν ανήκω σε αυτούς που θα μπορούσαν να το κάνουν ελαφρά τη καρδία».

Μέχρι σήμερα έχει αρνηθεί να τραγουδήσει στην Τουρκία παρά τους θαυμαστές που έχει εκεί και τις επίμονες προσκλήσεις που έχει λάβει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις