Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Άννα Βίσση: Η σχέση μου με τον χρόνο είναι φυσιολογική

Άννα Βίσση: Η σχέση μου με τον χρόνο είναι φυσιολογική
Φωτογραφία αρχείου - NDP

«Η φθορά που έρχεται με τον χρόνο είναι δυστυχώς κάτι δεδομένο και θα πρέπει να αντιστεκόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε», είπε η Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση, μίλησε για την πορεία της στη μουσική, τη σχέση της με τον χρόνο και τα επαγγελματικά σχέδια που κάνει με τον Νίκο Καρβέλα, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στο Creta Live.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται στην Κρήτη για τις δύο μοναδικές συναυλίες που θα δώσει στο Ηράκλειο και στα Χανιά, σήμερα (17.07.2024) και αύριο αντίστοιχα.

Αφού έκανε βόλτες στους δρόμους του Ηρακλείου, μίλησε με θαυμαστές της, ήπιε μαζί τους ρακί και άκουσε τις μαντινάδες που τις αφιέρωσαν, έκατσε στην πολυθρόνα γνωστής καφετέριας της πόλης και απάντησε στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

«Μετά από 51 χρόνια καριέρας μόνο ευγνώμων θα μπορούσα να είμαι. Νομίζω ότι είναι φυσιολογική η σχέση μου με τον χρόνο, με φοβίζει μόνο υπό κάποιες συνθήκες, του να πάψω να είμαι αυτή που είμαι, να πάψω να είμαι καλά. Η φθορά που έρχεται με τον χρόνο είναι δυστυχώς κάτι δεδομένο και θα πρέπει να αντιστεκόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Για τις συνεργασίες της με τον Νίκο Καρβέλα και για αυτά που θέλει να δίνει στον κόσμο μέσα από τη μουσική, ανέφερε:

«Το θέμα δεν είναι να πουλάς εισιτήρια, το θέμα είναι να δίνεις στον κόσμο αυτό που περιμένει και ίσως και κάτι παραπάνω. Εγώ για αυτό προσπαθώ και με τον Νίκο Καρβέλα και με τους συνεργάτες μου επί σκηνής. Πάντα οι καιροί απαιτούν να έχεις εξέλιξη», τόνισε σε άλλο σημείο.

«Με τον Νίκο (Καρβέλα) πάντα θα ετοιμάζουμε κάτι. Το να κάνουμε ένα νέο θεατρικό είναι ακόμα υπό σκέψη, πρέπει να βρεθεί ένα θέμα, όπως είχαν οι «Δαίμονες», η «Μάλα» και οι «Καμπάνες του Edelweiss». Δεν είναι κάτι που σχεδιάζεται», απάντησε σε ερώτηση για το αν ετοιμάζουν κάτι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις