Lifestyle

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Έλιωσε» με την κόρη της στη γιορτή για την 25η Μαρτίου

Περήφανη μητέρα η Αντελίνα Βαρθακούρη και δεν το κρύβει! Ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες με την κόρη της Λιόνα στη γιορτή για την 25η Μαρτίου.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram δύο νέα στιγμιότυπα με πρωταγωνίστρια την κόρη της, Λιόνα, με αφορμή τη σχολική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου.

Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στη γιορτή που έλαβε μέρος η Λιόνα για την εθνική επέτειο, γράφοντας στο Instagram:

«Αυτή είναι η ελπίδα μας για έναν καλύτερο κόσμο. Τα παιδιά μας, τα παιδιά αυτής της γης που πρέπει να τους επιτρέψουμε να ονειρεύονται. Η Λιόνα μας στη θεατρική παράσταση του σχολείου. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και στους δασκάλους τους. Λιόνα μου. Παιδί μου. Να είναι καλά όλα τα παιδιά της γης».

ADELINA VARTHAKOURI

ADELINA VARTHAKOURI

Σε παλαιότερη ανάρτησή της η παρουσιάστρια είχε αναφέρει: «Θα ήθελα οι κόρες μου, όταν δεν υπάρχω, να έχουν συντροφιά τους, ωραίες οικογενειακές εικόνες και γεύσεις από τη μαμά τους και να τις μεταδώσουν και στα δικά τους παιδιά».

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: «Η ήττα του στις εκλογές ήταν ένα σοκ και μια αλλαγή συνθήκης στην οικογένειά μας»
«Η σχέση μας περνάει συνεχώς από αλλαγές, από δοκιμασίες και τελικά μέσα από όλα αυτά καταλήγουμε να είμαστε ακόμα πιο δεμένοι» ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος
Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης