Κυριακή, 15 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Ανθή Βούλγαρη: «Πόση ξεφτίλα αντέχει μια χώρα;» αναρωτιέται στο Instagram η παρουσιάστρια του Mega

Ανθή Βούλγαρη: «Πόση ξεφτίλα αντέχει μια χώρα;» αναρωτιέται στο Instagram η παρουσιάστρια του Mega

Η Ανθή Βούλγαρη ξεσπάει στο Instagram μετά τα όσα έγιναν γνωστά, για παρολίγον νέα σύγκρουση τρένων, ενάμιση χρόνο μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

Η Ανθή Βούλγαρη πήρε θέση μετά τα όσα έγιναν γνωστά για μια τραγωδία, με μετωπική σύγκρουση τρένων, που αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega, αναρωτιέται μεταξύ άλλων, «πόση ξεφτίλα αντέχει μια χώρα». Πριν από ενάμιση χρόνο, η Ελλάδα θρηνούσε για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Με τα όσα συμβαίνουν να ξύνουν σε πολλούς πληγές, που δεν πρόκειται να κλείσουν ποτέ.

Η Ανθή Βούλγαρη θέλησε να μοιραστεί δυο σκέψεις από καρδιάς μέσα από τα social media, το μεσημέρι της Κυριακής (15-09-2024), με τους διαδικτυακούς της φίλους. Γι’ αυτό και προχώρησε στη δημοσίευση μιας αιχμηρής ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτήν, με μαύρο φόντο, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Ενάμιση χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών, στο παρά ένα δεν είχαμε σύγκρουση τρένων πριν από μερικές ημέρες».

«Και ακόμη οι κατέχοντες θέσεις μιλάνε για σατανικές συμπτώσεις! Πόση ξεφτίλα αντέχει μια χώρα;» καταλήγει η Ανθή Βούλγαρη σε αυτή την καθ’ όλα φορτισμένη συναισθηματικά ιστορία που επέλεξε να δημοσιεύσει, το μεσημέρι της Κυριακής, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ανθή Βούλγαρη ξεσπά σχετικά με τα τρένα, αφού στο παρελθόν, λίγες μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη είχε μιλήσει μέσα από την εκπομπή της σε έντονο ύφος, ζητώντας να τιμωρηθούν όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις