Πέμπτη, 12 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Άνθιμος Ανανιάδης: «Ο Κώστας Βουτσάς είχε πολλά οικονομικά προβλήματα που δεν τα ήξερε ο κόσμος»

Άνθιμος Ανανιάδης: «Ο Κώστας Βουτσάς είχε πολλά οικονομικά προβλήματα που δεν τα ήξερε ο κόσμος»
ΦΩΤΟ NDP

Άνθιμος Ανανιάδης και Κώστας Βουτσάς διατηρούσαν άψογη σχέση τα τελευταία χρόνια της ζωής του αείμνηστου ηθοποιού.

Ο Κώστας Βουτσάς μέσα από τα μάτια του θετού γιου του. Ο Άνθιμος Ανανιάδης μιλάει για τον πατριό του και τα άγνωστα, όπως λέει, οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Όπως υποστηρίζει σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη, ο κόσμος δεν ήξερε την αθέατη όψη στη ζωή του Κώστα Βουτσά.

«Ο Κώστας Βουτσάς τότε που ήταν με τη μητέρα μου αντιμετώπιζε πάρα πολλά οικονομικά προβλήματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος. Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση», είπε αρχικά ο Άνθιμος Ανανιάδης.

«Ο Κώστας ήταν φοβερός στο να κρατάει τις ισορροπίες. Εγώ όμως τον έβλεπα ότι πονούσε πολύ, επειδή δεν ήταν χαρούμενη η μητέρα μου. Θυμάμαι, του είχα πει: «Μην ξανασκεφτείς τα οικονομικά. Θα δουλέψω εγώ». Τότε είχα αναλάβει PR σε ένα club και ήμουν 15 χρονών. «Είμαι εδώ για σένα. Δεν θέλω τίποτα. Μη τυχόν σκεφτείς ότι πρέπει να μου αφήσεις χρήματα αν φύγεις από τη ζωή».

Φοβόταν τότε μην πεθάνει. Άλλωστε, μου είχε αφήσει τόσα πολλά ως άνθρωπος. Είχε μπει στη ζωή μου χωρίς να μου οφείλει τίποτα. Θα μπορούσε σε κάθε περίπτωση να πει: αυτό το παιδάκι δεν με ενδιαφέρει. Τον ενδιέφερα όμως και με αγάπησε», περιγράφει αμέσως μετά ο Άνθιμος Ανανιάδης για τον αείμνηστο ηθοποιό.

«Ο πατέρας μου ήταν και είναι πάντα δίπλα μου. Ήταν πολύ καλοί φίλοι με τον Κώστα. Φαντάσου ότι στην ορκωμοσία μου στον στρατό βγάλαμε φωτογραφία όλοι μαζί, ενώ ο Κώστας, ο πατέρας μου και η μητέρα μου. Αυτό είναι modern family (γελάει).

Ο πατέρας μου ζει στην Κατερίνη. Ήταν επιχειρηματίας, είχε εργοστάσιο αλλά ανέκαθεν ασχολούταν και με τα πολιτιστικά. Μοιάζει πάρα πολύ στον Βουτσά. Είναι σχεδόν ίδιοι, με άλλο χρώμα μαλλιών. Ακόμα και στις εκφράσεις μοιάζουν», απαντά ο Άνθιμος Ανανιάδης για τον βιολογικό του πατέρα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις