Site icon NewsIT

Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ περήφανοι για την επιτυχία της κόρη τους, «η πρώτη σου μικρή κατάκτηση»

14.09.2024 | 20:26
Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ περήφανοι για την επιτυχία της κόρη τους, «η πρώτη σου μικρή κατάκτηση»

Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ καμαρώνουν την κόρη τους, που μεγαλώνει. Με ανάρτησή της, στο Instagram, η σχεδιάστρια έγραψε για την πρώτη κατάκτηση του παιδιού της.

Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ βρίσκονται πάντα στο πλευρό της κόρης τους και καμαρώνουν για τις επιτυχίες της. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2010. Παντρεύτηκαν το 2018 και έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Ελένη που κάνει τα δικά της βήματα στη ζωή.  

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram η Υβόννη Μπόσνιακ μοιράστηκε τη χαρά της για την επιτυχία της κόρης της, Ελένης, στις πρώτες της εξετάσεις ιππασίας.

Η γνωστή σχεδιάστρια, σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, δημοσιεύοντας μια σειρά από σχετικές φωτογραφίες, αφιέρωσε τη νέα της ανάρτηση στην μονάκριβη κόρη της.

«Η πρώτη σου μικρή κατάκτηση μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις τη ζωή σου … Μπράβο σου που πέρασες επιτυχώς τις πρώτες εξετάσεις ιππασίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ιππικό όμιλο Βάρης», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Υβόννη Μπόσνιακ η οποία δέχτηκε τα συγχαρητήρια για την κόρη της.

Η κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ ασχολείται εδώ και αρκετό καιρό με την ιππασία και για αυτό κατάφερε να πετύχει στις εξετάσεις που έδωσε! Η μητέρα της, θέλησε να μοιραστεί το χαρούμενο γεγονός μαζί με τους followers της λέγοντας:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version