Κυριακή, 1 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Αντρέας Γεωργίου: Το καστ από τη «Γη της Ελιάς» τον έντυσε γαμπρό – Το γλέντι λίγο πριν το γάμο  

Αντρέας Γεωργίου: Το καστ από τη «Γη της Ελιάς» τον έντυσε γαμπρό – Το γλέντι λίγο πριν το γάμο  
Instagram

Στιγμές απέραντης ευτυχίας βιώνει ο Αντρέας Γεωργίου ο οποίος παντρεύεται σήμερα Κυριακή (01.09.2024) την εκλεκτή της καρδιάς του, Σιμώνη Χριστοδούλου.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Αντρέας Γεωργίου «γράφει» σήμερα το καλύτερο σενάριο της ζωής του, μαζί με την σύντροφό του, γνωστή make up artist, Σιμώνη Χριστοδούλου.

Ο κύπριος καλλιτέχνης, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στην Αγία Νάπα της Κύπρου, στο εκκλησάκι του Αγίου Επιφανίου, ντύθηκε γαμπρός από τα… χέρια φίλων, μελών της οικογένειάς του και συνεργατών- όπως των συντελεστών από τη «Γη της Ελιάς».

Ηθοποιοί και πρωταγωνιστές της σειράς, όπως η Άντζελα Γκερέκου, έντυσαν γαμπρό τον Γεωργίου όπως φαίνεται και από τα βίντεο που δημοσίευσε στον προφίλ του στο Instagram.

Στα πλάνα από τα stories που ανέβασε, ο γαμπρός βρίσκεται στο επίκεντρο και δέχεται τα πειράγματα από τους καλεσμένους του ενώ σε άλλα πλάνα χορεύουν και γελάνε με την ψυχή τους.

Χθες Σάββατο, ο Αντρέας Γεωργίου δείπνησε μαζί με συγγενείς και φίλους σε ακόμα ένα κυπριακό γλέντι σε εστιατόριο και πάνω στο κέφι, ανέβακη πάνω στο τραπέζι και χόρεψε το «Σήμερα γάμος γίνεται».

Κουμπάροι στον γάμο του ζευγαριού θα είναι οι στενοί συνεργάτες του Αντρέα Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου και Άντρια Παχίτη, στιλίστρια της σειράς «Η Γη της ελιάς»

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις