Παρασκευή, 16 Αυγ.
37oC Αθήνα

Άντζελα Γκερέκου: Με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου για τα 3 χρόνια από τον θάνατο

Άντζελα Γκερέκου: Με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου για τα 3 χρόνια από τον θάνατο
Πηγή: Tlife

Τρία χρόνια έχουν περάσει σχεδόν από την ημέρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή και βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο και τους αμέτρητους θαυμαστές του. Πίσω του άφησε την σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία, με τις πληγές τους από την απουσία του να μην έχουν κλείσει ακόμα.

Τον αείμνηστο τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο, που άφησε ανεξίτηλα το «σημάδι» του στην ελληνική μουσική, μνημόνευσαν σήμερα Κυριακή (14.07.2024 )στο Α’ Νεκροταφείο, οι αγαπημένοι του άνθρωποι, η Άντζελα Γκερέκου, η κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου, οι συγγενείς και οι φίλοι του που τον συντρόφευσαν στην ζωή του.

Η πολιτικός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», έφτασε στο Α’ Νεκροταφείο λίγο πριν τις 11:30 το πρωί, ντυμένη στα μαύρα και κρατώντας ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο.

Στο μνημόσυνο του «πρίγκιπα της πίστας» έδωσε το παρόν μεταξύ άλλων και η Άννα Φόνσου, η οποία ίδρυσε το «Σπίτι του ηθοποιού».

Ήταν 19 Ιουλίου 2021, όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 81 χρονών.

Λίγες μέρες νωρίτερα στις 11 Ιουλίου είχε διακομιστεί στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας.

Για τον χαμό του αγαπημένου της είχε μιλήσει πριν από κάποιο καιρό η η Άντζελα Γκερέκου στο Happy Day λέγοντας:

«Υπάρχει παντού, δεν λείπει. Ο άνθρωπος που αγαπάμε δεν λείπει και δεν φεύγει ποτέ, συνεχίζουμε να τον αγαπάμε και να τον σκεφτόμαστε με έναν άλλο τρόπο. Πιστεύω στη ζωή και στην μετά ζωή».

Σε μία παλαιότερη αναφορά της στον Τόλη Βοσκόπουλο και στο πώς διαχειρίστηκε τον χαμό του, η Άντζελα Γκερέκου είχε δηλώσει: 

«Είναι αυτός ο σπόρος της αισιοδοξίας που σου δίνει η πίστη σου, αφού κλάψεις, θρηνήσεις, γιατί οι απώλειες είναι κάτι πολύ δύσκολο, όταν πρόκειται για έναν δικό μας άνθρωπο που χάθηκε, μετά μπορούμε να βρούμε μία γλυκύτητα σε αυτόν τον πόνο μέσα από την αισιοδοξία και την πίστη ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ».

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 1995, όταν η πολιτικός και ηθοποιός πήγε να ακούσει τον τραγουδιστή στην πρεμιέρα του στο κέντρο «On The Rocks» στη Βάρκιζα.

Έναν περίπου χρόνο μετά, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Κέρκυρα, με κουμπάρο τους τον Τέρενς Κουίκ.

H μοναχοκόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου γεννήθηκε το 2001.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το μνημόσυνο στο Tlife

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις