Site icon NewsIT

Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Εκτός εντατικής ο 20χρονος γιος τους, Pax – Είχε σοβαρό ατύχημα με ηλεκτρικό ποδήλατο

05.08.2024 | 13:25
Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Εκτός εντατικής ο 20χρονος γιος τους, Pax – Είχε σοβαρό ατύχημα με ηλεκτρικό ποδήλατο

Ανακουφισμένοι είναι η Αντζελίνα Τζολί αλλά και ο Μπραντ Πιτ, καθώς ο γιος τους, Pax Jolie-Pitt, βγήκε από την εντατική μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα που είχε με ηλεκτρικό ποδήλατο την περασμένη εβδομάδα.

Ο 20χρονος για της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πίτ, τραυματίστηκε στο κεφάλι και υπέστη «σύνθετο τραύμα» από  τροχαίο και τώρα αντιμετωπίζει έναν «μακρύ δρόμο ανάρρωσης», δήλωσαν πηγές στο People.

«Ο Pax πήρε εξιτήριο από τη ΜΕΘ. Υπέστη πολύπλοκο τραύμα και τώρα ξεκινάει ο μακρύς δρόμος της ανάρρωσης και της φυσικοθεραπείας», δήλωσε μια πηγή στο αμερικανικό έντυπο.

Η πηγή δήλωσε ότι ο Pax και η διάσημη μητέρα του, είναι «βαθιά ευγνώμονες για τη γρήγορη και σωτήρια δράση των διασωστών και την εξαιρετική ιατρική φροντίδα που έλαβε».

Η ηθοποιός του «Maleficent» συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του γιου της, όπως και τα αδέλφια του, προσθέτει.

Τα αδέλφια του Pax «τον επισκέπτονται και τον βοηθούν. Είναι όλοι τους πολύ κοντά».

Ο Pax μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την περασμένη Δευτέρα (29.07.2024), αφού έπεσε με το ηλεκτρικό ποδήλατό του στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, στη λεωφόρο Los Feliz γύρω στις 5 μ.μ., δήλωσαν πηγές των αστυνομικών αρχών στο TMZ.

Κατά τη στιγμή της σύγκρουσης υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι και δεν φορούσε κράνος.

Ο Pax μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο και σύμφωνα με το TMZ, πλησίαζε σε μια διασταύρωση όταν έπεσε με το ποδήλατό του πάνω σε ένα άλλο όχημα, το οποίο ήταν ακινητοποιημένο σε κόκκινο φανάρι.

Ο άλλος οδηγός φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητό του προκειμένου να δει τι είχε συμβεί πριν φτάσουν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Ο Pax είναι ένα από τα έξι παιδιά που μοιράζονται ο Pitt και η Jolie.

Η Jolie και ο τρίτος πρώην σύζυγός της είναι επίσης γονείς του 22χρονου Maddox, της 19χρονης Zahara, της 18χρονης Shiloh και των διδύμων Knox και Vivienne, 16 ετών.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version