Σάββατο, 19 Οκτ.
19oC Αθήνα

Ο Γκλέτσος μπέρδεψε τον Τσουρό με τον Κουσουλό: «Να σας ευχηθώ γιατί παντρεύεστε»

Ο Γκλέτσος μπέρδεψε τον Τσουρό με τον Κουσουλό: «Να σας ευχηθώ γιατί παντρεύεστε»
Φωτογραφία αρχείου NDP

Επική γκάφα έκανε σήμερα το πρωί (19.10.2024) ο Απόστολος Γκλέτσος on air στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» καθώς μπέρδεψε τον παρουσιαστή Κώστα Τσουρό με τον επίσης παρουσιαστή Πέτρο Κουσουλό.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος, μίλησε σήμερα τηλεφωνικά με την εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο MEGA για να σχολιάσει την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Θέλοντας στο τέλος της συζήτησης όμως να σπάσει τον «πάγο» της βαριάς κουβέντας, ευχήθηκε στον Κώστα Τσουρό για τον γάμο του, ενώ εκείνος δεν παντρεύεται.

Απόστολος Γκλέτσος: Θέλω να σας ευχηθώ γιατί είμαι μέσα στα πράγματα και τα ακούω όλα, έχω ακούσει ότι παντρεύεστε. Έτσι δεν είναι;

Κώστας Τσουρός: Εγώ; Μάλλον με μπερδεύεστε με άλλον κύριε Γκλέτσε.

Απόστολος Γκλέτσος: Α, χίλια συγγνώμη.

Κώστας Τσουρός: Σήμερα έχουμε πολλούς γάμους η αλήθεια είναι, αλλά μάλλον με μπερδέψατε κι εσείς με τον Πέτρο Κουσουλό, όπως με έχουν μπερδέψει κι άλλοι.

Απόστολος Γκλέτσος: Ναι, ναι χίλια συγγνώμη, χίλια συγγνώμη. Εντάξει, μια ευχή θα έδινα, δεν πειράζει. Έκανα γκάφα.

Κώστας Τσουρός: Δεν πειράζει, Αποστόλη μου, αγαπημένε, να αφήσουμε τους πληθυντικούς, έχουμε κάνει τόσες ωραίες συνεντεύξεις μαζί.

Ο ηθοποιός και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως μπέρδεψε τον Κώστα Τσουρό με τον Πέτρο Κουσουλό ο οποίος παντρεύεται και βαφτίζει το παιδί του σήμερα το απόγευμα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις