Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Απόστολος Γκλέτσος: Ο Κασσελάκης έγινε δεξιό παιδί – Η δήλωση για το ψάρι ήταν πατρική και ιερή

Απόστολος Γκλέτσος: Ο Κασσελάκης έγινε δεξιό παιδί – Η δήλωση για το ψάρι ήταν πατρική και ιερή

Απολαυστικός ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος σε συνέντευξή του δεν άφησε τίποτα που να μην το σχολιάσει.

Ο Απόστολος  Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μίλησε για την πολιτική, τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και για την δήλωσή του για το ψάρι… που ψήνεται από τις δυο πλευρές.

«Ήμουν αριστερός από την κοιλιά της μάνας μου. Με την τοπική αυτοδιοίκηση κάτι μπορείς να κάνεις για τον διπλανό σου. Με την κεντρική πολιτική μπορείς να κάνεις λιγότερα. Η ιστορία έδειξε ότι κάποιοι διάσημοι μπορούν να κουνήσουν κάποια πράγματα προς όφελος του συνόλου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε «το ότι ήμουν κάποτε στο κόμμα δεν σημαίνει ότι του δίνω λευκή επιταγή. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κάποια πράγματα και τομές στην κοινωνική πολιτική. Ποιος του είπε είπε του ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψει τόσα λεφτά για να τα βρει η επόμενη κυβέρνηση και να συγκεντρώσει 41%; Ήταν τεράστια τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ με συγκλονιστικότερο το θα σκίσω τα μνημόνια και τελικά να φέρνει ένα τέτοιο».

Μίλησε και για τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας πως «άλλα είπε και αυτός και στη μέση του καιρού τα άλλαξε άρδην. Μας παρουσιάστηκε αριστερό παιδί και τελικά έγινε δεξιό παιδί με τον λόγο του στον ΣΕΒ και άλλα».

Αναφερόμενος στην δήλωσή που είχε κάνει στο παρελθόν ότι το «ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές» είπε πως  «με ρώταγαν τότε και έλεγα ότι αυτή ήταν πατρική και ιερή δήλωση»

Αποκάλυψε επίσης ότι «μου πρότειναν να πάω στην Ευρωβουλή και είπα όχι γιατί δεν μιλάω καλά αγγλικά, τι να πάω να κάνω; Να μου μιλάνε και εγώ να λέω «γιες, αρ γιου σουρ;», δεν γίνεται έτσι, αν δεν πάει κορδέλα η γλώσσα το λόμπινγκ δεν γίνεται γιατί όλα διαμορφώνονται εκεί. Αν μίλαγα φαρσί θα πήγαινα» συμπλήρωσε.

Δεν έχω φιλοδοξία ντε και καλά αλλά θα ήθελα να είμαι μέσα στη ζωή. Τι είναι αυτό; Δεν ξέρω.

Τόσο ξέρουν τόσο κάνουν αυτοί που ψηφίζουν τους γνωστούς. Είναι λάθος για τα κόμματα που βάζουν γνωστούς γιατί δεν γίνεται δουλειά. Είμαι υπέρ της λίστας για την Ευρωβουλή».

Δεν έκρυψε ότι θα ήθελε ένα υπουργείο… «Ένα συγκεκριμένο υπουργειάκι θα το ήθελα. Το Εθνικής Άμυνας! Εκεί αγαπώ και με αγαπάνε πολλοί, να είσαι σίγουρη» είπε και εξήγησε ότι οι στρατιωτικοί δεν αμείβονται επαρκώς διότι τα λεφτά πάνε στις μίζες. «Δεν γίνεται να κρίνουν τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων άνθρωποι που δεν έχουν πάει καν στρατό!

Υπάρχουν δικλείδες ασφαλείς να κριθεί μέσα από το στράτευμα».

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις