Site icon NewsIT

Απόστολος Λύτρας: Ο Λευτέρης Πανταζής για την εμφάνιση του ποινικολόγου στα μπουζούκια, «ήταν αδυνατισμένος πολύ»

17.09.2024 | 11:09
Απόστολος Λύτρας: Ο Λευτέρης Πανταζής για την εμφάνιση του ποινικολόγου στα μπουζούκια, «ήταν αδυνατισμένος πολύ»

«Είναι σαν να γλέντησε την απελευθέρωσή του», είπε ο Λευτέρης Πανταζής. Ο Απόστολος Λύτρας συνοδευόταν στα μπουζούκια από την μεγαλύτερη κόρη του.

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου διασκέδασε ο Απόστολος Λύτρας μετά την αποφυλάκισή του. Ο 52χρονος ποινικολόγος καταγράφηκε από κινητά τηλέφωνα «πρώτο τραπέζι πίστα» συνοδευόμενος από την μεγαλύτερη κόρη του. Πηγές από το περιβάλλον του ανέφεραν, πως η κόρη του Απόστολου Λύτρα διασκέδαζε από νωρίτερα και ο πατέρας της πήγε κάποια στιγμή για να την παραλάβει.

Για τον γνωστό ποινικολόγο μίλησε ο Λεπά στο Πρωινό. «Πολύ αδυνατισμένο τον είδα, αλλά ήταν πολύ χαρούμενος. Ήταν η κορούλα του μαζί, τρεις κυρίες και ένας νεαρός. Χορέψαμε, κατέβηκα κάτω, τον χαιρέτησα…Μου πέταξε λουλουδάκια…

Τον ξέρω πολλά χρόνια! Ήταν χαρούμενος και ευδιάθετος. Ταλαιπωρημένος και κουρασμένος μου φάνηκε, γιατί όλη αυτή την ταλαιπωρία που πέρασε…

Εντάξει, χρειαζόταν να πάρει λίγο τα πάνω του. Του δώσαμε λίγο χαρά. Ήταν αδύνατος, αδυνατισμένος πολύ, καταβεβλημένος, κουρασμένος. Εντάξει, δεν ήταν λίγο αυτό που πέρασε. Δεν είναι και το καλύτερο να περάσει ένα τέτοιο συμβάν, αυτό που του συνέβη. Είναι σαν να γλέντησε την απελευθέρωσή του», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο Απόστολος Λύτρας μένει μετά την αποφυλάκισή του, στο Πάτημα Χαλανδρίου, μαζί με την πρώην σύζυγο και τις δύο μεγαλύτερες κόρες του. Σύμφωνα με πληροφορίες ψάχνει ήδη για να νοικιάσει νέο σπίτι και περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο γραφείο του. Μέχρι στιγμής δεν έχει δει από κοντά τη μικρότερη κόρη του. Ο περιοριστικός όρος που επιβάλλει η παραλαβή και η παράδοση του παιδιού να γίνεται έξω από αστυνομικό τμήμα είναι όπως φαίνεται ένας «σκόπελος» που ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version