Site icon NewsIT

Άρης Πορτοσάλτε για την περιπέτεια υγείας του: «Με 38 και κάτι δεν βγαίνεις στον δρόμο»

18.07.2024 | 17:42
Άρης Πορτοσάλτε για την περιπέτεια υγείας του: «Με 38 και κάτι δεν βγαίνεις στον δρόμο»

«Όταν επιστρέψαμε, ένιωσα ότι ανέβαζα πυρετό και ξανάκανα τεστ. Βγήκε θετικό τα μεσάνυχτα», δήλωσε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο Άρης Πορτοσάλτε μίλησε στην εκπομπή «Σήμερα» για την αδιαθεσία που ένιωσε τις προηγούμενες ημέρες και την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό το 2022.

«Ελπίζω να πέρασε ξυστά. Μία αδιαθεσία στομαχική, εντερική, κάτι ενδιάμεσο αλλά μου έκανε έναν πυρετό και γι’ αυτό έμεινα σπίτι. Με 38 και κάτι δεν βγαίνεις στον δρόμο. Έκανα και τεστ Covid», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Εγώ εμβολιάστηκα στις 10 Δεκεμβρίου, κάπου εκεί, ημέρα Πέμπτη βράδυ στο ΚΥ του Αμαρουσίου. Παρασκευή βράδυ είχαμε μία έξοδο και Σάββατο πρωί πήγα για την πρωινή μου γυμναστική. Λέω στη γυναίκα μου: νιώθω ένα γρέζι στον λαιμό. Γυρίζω μετά σπίτι και κάνω τεστ, αρνητικό. Την Κυριακή είχαμε άλλη μία έξοδο.

Όταν επιστρέψαμε, ένιωσα ότι ανέβαζα πυρετό και ξανάκανα τεστ. Βγήκε θετικό τα μεσάνυχτα», περιέγραψε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος για την περιπέτεια με τον Covid.

«Ήμουν τρεις μέρες χωρίς συμπτώματα, καθαρός, και την Κυριακή το βράδυ πήρα τηλέφωνο και είπα ότι δεν μπορώ να έρθω στο ραδιόφωνο γιατί έχω Covid», κατέληξε στην ιστορία του ο Άρης Πορτοσάλτε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version