Πέμπτη, 5 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Άρης Τσάπης: Η απάντηση με βίντεο για ρατσιστικό σχόλιο στα social media – «Έτσι το λέτε στην Αλβανία;»

Άρης Τσάπης: Η απάντηση με βίντεο για ρατσιστικό σχόλιο στα social media – «Έτσι το λέτε στην Αλβανία;»
ΦΩΤΟ NDP

Ο Άρης Τσάπης εστίασε σε μια ανάρτηση και έδωσε τις δικές του απαντήσεις, με βίντεο στο TikTok. «Ελπίζω, ευελπιστώ να μην είναι αυτό το μικρό κορίτσι που τα γράφει αυτά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Την ενόχληση και τον εκνευρισμό του εξέφρασε ο Άρης Τσάπης, με αφορμή ένα ρατσιστικό σχόλιο που δέχθηκε στα social media και το οποίο άφηνε αιχμές για την αλβανική του καταγωγή. Ο νεαρός ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργός στο TikTok και το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου του 2024, ανέβασε ένα βίντεο αναφερόμενος σε προσβλητικό σχόλιο που έλαβε σε προηγούμενη δημοσίευση.

Πιο συγκεκριμένα ένας λογαριασμός τον ειρωνεύτηκε που χρησιμοποίησε τη λέξη «credits» και όχι «εύσημα», γράφοντάς του: «Τα εύσημα λένε. Τα credit; Έτσι τα λέτε στην Αλβανία;». Η απάντηση του ηθοποιού ήταν άμεση.

«Δεν ξέρω ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το προφίλ αλλά είναι ένα πολύ μικρό κορίτσι στη φωτογραφία προφίλ. Ελπίζω, ευελπιστώ να μην είναι αυτό το μικρό κορίτσι που τα γράφει αυτά και αν είναι κάποιος μεγαλύτερος, η μαμά ή ο μπαμπάς της, δεν ξέρω ποιος, καλύτερα να βάζεις τη φάτσα σου όταν γράφεις αυτά τα σχόλια και όχι του παιδιού σου. Αν από την άλλη είναι αυτό το κοριτσάκι… καλό βράδυ», σχολίασε σε βίντεό του ο Άρης Τσάπης.

@aristsapis Απάντηση στον χρήστη @Δαφνη Μαρακη Μαζευτείτε γιατί έχετε ξεφύγει! #tsapisfamily #tiktok #tiktokgreece #fyp #viral #foryou #foryoupage #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Tsapis

Ο Άρης Τσάπης είναι παντρεμένος από τον Ιανουάριο του 2023 με την Ειρήνη Ξυπνητού και ποτέ δεν έκρυψε την καταγωγή του. Πάντα ευπρεπής, ευγενής και εύστοχος, δίνει τις απαντήσεις σε όλους εκείνους που επιχειρούν να τον ενοχλήσουν και να τον προσβάλλουν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις