Site icon NewsIT

Αθηνά Καμπάκογλου: Eξακολουθώ να «επενδύω» στους ανθρώπους και έχω μεγάλη «επιστροφή»

07.09.2024 | 08:31
Αθηνά Καμπάκογλου: Eξακολουθώ να «επενδύω» στους ανθρώπους και έχω μεγάλη «επιστροφή»

“Θα χλευάσουν οι άρπαγες αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου, έχουμε άλλες προτεραιότητες” τονίζει η Αθηνά Καμπάκογλου.

Για τις σημαντικές φιλίες που δημιούργησε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της διαδρομής και τις προτεραιότητες μίλησε από καρδιάς, μεταξύ άλλων, η Αθηνά Καμπάκογλου στη συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. 

Υπάρχουν κάποιες τηλεοπτικές στιγμές που ξεχωρίσατε όλα αυτά τα χρόνια; Στιγμές που έχουν χαραχτεί στην καρδιά σας;

Πάρα πολλές μεγάλες φιλίες ξεκίνησαν μέσα από την εκπομπή, ακόμη και η σημερινή μου ενασχόληση με τα τραγούδια και τους στίχους από εκεί ξεκίνησε. Εγώ εξακολουθώ να “επενδύω” στους ανθρώπους και έχω μεγάλη “επιστροφή”. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση αγάπη έχω εισπράξει το τελευταίο διάστημα!

Θα χλευάσουν οι άρπαγες αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου, έχουμε άλλες προτεραιότητες. Ξέρετε, είμαι πολύ χαρούμενη με τα τραγούδια γιατί δεν υπάρχει κάποια ιδιοτέλεια ούτε κάποια προσδοκία, μόνο η χαρά της δημιουργίας. Μάλιστα, έχω γράψει άλλα δυο νέα τραγούδια με τον καταπληκτικό παίκτη του μπουζουκιού, τον Δημήτρη Βύζα και αυτές τις ημέρες θα μπούμε στο στούντιο να τα ηχογραφήσουμε.

Ο Δημήτρης Βύζας έχει έναν πολύ σπουδαίο ρόλο στο λαϊκό τραγούδι, έχει παίξει με τους καλύτερους, είναι σημαντικός και είναι μεγάλη τιμή για εμένα που μου εμπιστεύτηκε τα τραγούδια του.

Επίσης, τον Σεπτέμβριο με τον Αλτή ετοιμάζουμε ωραίες συναυλίες και αφιερώματα ενώ έπονται ηχογραφήσεις με δυο πολύ ξεχωριστές ερμηνεύτριες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version