Site icon NewsIT

Αθηνά Οικονομάκου για Μπρούνο Τσερέλα: «Πέρασα πολύ ωραία στην Τοσκάνη, πολύ ωραία»

18.09.2024 | 10:49
Αθηνά Οικονομάκου για Μπρούνο Τσερέλα: «Πέρασα πολύ ωραία στην Τοσκάνη, πολύ ωραία»

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι και αυτό φαίνεται μέσα από φωτογραφίες, βίντεο αλλά και δηλώσεις που κάνει η ηθοποιός.

Η Αθηνά Οικονομάκου ταξίδεψε στην Ιταλία για να συναντήσει τον Μπρούνο Τσερέλα και το πρωί (18-09-2024) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την περίμενε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριετής του OPEN. Η ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει για τη νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή με τον αγαπημένο της, Μπρούνο Τσερέλα.

Πιο συγκεκριμένα, με χαμόγελο, η Αθηνά Οικονομάκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα πολύ ωραία στην Τοσκάνη, πολύ ωραία. Όλα τα όμορφα μας αλλάζουν και να είμαστε καλά, να έχουμε υγεία για να περνάμε ωραία στη ζωή μας».

«Δεν τα βλέπω τα αρνητικά σχόλια και θεωρώ ότι είναι σε πολύ μικρό ποσοστό. Οπότε εγώ την αγάπη εισπράττω τόσο καιρό και δεν θέλω να μιλήσω για κάτι παραπάνω».

«Είμαι πάρα πολύ καλά, παιδιά! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Σας φιλώ, καλή συνέχεια, γεια σας» συμπλήρωσε η Αθηνά Οικονομάκου για να αποχωρήσει στη συνέχεια από την κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του OPEN.

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη για την Αθηνά Οικονομάκου: «Το να προχωράς την ζωή σου είναι θεμιτό και καλά κάνει η κοπέλα, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις, όταν έχεις παιδιά. Δεν θέλω να το συζητήσω, με στενοχωρεί. Πιστεύω να έκαναν σωστές επιλογές, και να είναι όλα καλά, αυτά είναι προσωπικά του καθενός», κατέληξε για τη νέα σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου.

Η ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς «Έχω παιδιά» όπου θα πρωταγωνιστήσει για να βρεθεί μερικές ημέρες κοντά στον αγαπημένο της. Το Σάββατο (14-09-2024) μοιράστηκε ένα βίντεο από το Μιλάνο που έφτασε για να συναντήσει τον Μπρούνο Τσερέλα.

 Το ζευγάρι εμφανίστηκε πρώτη φορά μαζί στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της Αθήνας Οικονομάκου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Από τότε δεν κρύβουν έρωτά τους και ανεβάζουν συνεχώς βίντεο και φωτογραφίες στα social media.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version