Site icon NewsIT

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα συνάντησαν την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση

04.10.2024 | 09:07
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα συνάντησαν την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση

Η Αθηνά Οικονομάκου δηλώνει ευτυχισμένη στη σχέση της, με τον Μπρούνο Τσερέλα. Οι δυο τους βγήκαν στην Αθήνα και συνάντησαν την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Μπορύνο Τσερέλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά τη γνωριμία τους το βράδυ της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου του 2024. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως αρχικά είδε την Αθηνά Οικονομάκου και στη συνέχεια γνώρισε τον σύντροφό της. Όλα αυτά σε βραδινό event που το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη κοινή δημόσια εμφάνιση στη χώρα μας. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν παρούσα στο γνωστό εστιατόριο και μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύντροφο της Αθηνάς Οικονομάκου και το πόσο ευγενικός ήταν.

«Εγώ καθόμουν στο κέντρο του τραπεζιού και η Αθηνά Οικονομάκου προς την άκρη. Όταν γύρισα από την τουαλέτα, συναντηθήκαμε. Η Αθηνά γύρισε και με χαιρέτησε πολύ γλυκά. Εγώ δεν θέλησα να χαιρετήσω τον Μπρούνο Τσερέλα και δεν ήθελα να φανεί ότι με κάποιο τρόπο ζητώ μία γνωριμία μαζί του.

Εκείνη μού είπε πολύ ευγενικά να σου συστήσω τον Μπρούνο Τσερέλα. Αυτός ήταν πολύ ευγενικός, cool και φιλικός» δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συμπλήρωσε:

«Tο κορίτσι είναι ερωτευμένο, χαρούμενο και θέλει να συστήνει τον άνθρωπό της στους ανθρώπους που εκτιμά».

Το πρακτορείο NDP δημοσίευσε φωτογραφίες από την πρώτη κοινή έξοδο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα. Οι δυο τους, περπατούσαν πιασμένοι κατά διαστήματα χέρι – χέρι και έδειχναν ευτυχισμένοι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, στο Mega, η Αθηνά Οικονομάκου είχε αναφέρει για τον Μπρούνο Τσερέλαq «Για να βγάλω τη σχέση μου σημαίνει ότι κάτι… σημαίνει. Η σχέση μου με τον Μπρούνο είναι σοβαρή. Δεν είμαι αρνητική στο να ξαναπαντρευτώ».

«Δεν με κρατάει κάτι πίσω. Μου είναι πιο σημαντικό να είμαι εγώ καλά και χαρούμενη παρά να κάνω τους άλλους χαρούμενους. Ανθρώπους που δεν γνωρίζω καν και δεν με γνωρίζουν. Οπότε δεν έχει κανένα νόημα. Είχα μεγάλες αλλαγές σε σύντομο διάστημα. Δεν είναι θέμα αν με νοιάζει το τι θα πουν οι άλλοι, είναι θέμα του τι ξέρω εγώ για μένα.

Την ασφάλεια που νιώθω εγώ για μένα και τις αποφάσεις μου. Αυτό με οδηγεί στις πράξεις. Δεν με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι γιατί εγώ νιώθω πολύ ασφαλής στη νέα μου σχέση. Δεν προέκυψε, δεν ήταν τυχαίο. Δεν ήταν κατά λάθος, ήταν κατόπιν ώριμης σκέψεως. Ήταν συνειδητή απόφαση. Λογάριασα στο μυαλό μου πολλούς παράγοντες. Νιώθω πολύ ασφαλής».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version