Site icon NewsIT

Αθηνά Οικονομάκου: Ταξίδι στο Μιλάνο για τον Μπρούνο Τσερέλα, δείτε το βίντεο που ανέβασε

14.09.2024 | 20:44
Αθηνά Οικονομάκου: Ταξίδι στο Μιλάνο για τον Μπρούνο Τσερέλα, δείτε το βίντεο που ανέβασε

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα είναι ζευγάρι και ερωτευμένοι, όπως μαρτυρούν μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο, που ανεβάζουν στα social media.

Κοντά στον αγαπημένο της, Μπρούνο Τσερέλα βρίσκεται ξανά η Αθηνά Οικονομάκου καθώς ταξίδεψε στο Μιλάνο. Οι δυο τους πέρασαν ένα ξεχωριστό καλοκαίρι καθώς έκαναν μαζί έκαναν πολλές εξορμήσεις τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Η ηθοποιός στο βίντεο που ανέβασε δείχνει χαρούμενη και δεν παραλείπει να στείλει και ένα φιλί στην κάμερα, με αποδέκτη πιθανότατα, τον σύντροφό της.

Η ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς «Έχω παιδιά» όπου θα πρωταγωνιστήσει για να βρεθεί μερικές ημέρες κοντά στον αγαπημένο της.

Πριν από λίγες μέρες που ήταν ο αγιασμός των σχολείων, η Αθηνά Οικονομάκου συνόδευσε τα παιδιά της καθώς ο Μάξιμος ξεκίνησε πλέον να πηγαίνει στο δημοτικό.

Το Σάββατο (14-09-2024) μοιράστηκε ένα βίντεο από το Μιλάνο που έφτασε για να συναντήσει τον Μπρούνο Τσερέλα.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε πρώτη φορά μαζί στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της Αθήνας Οικονομάκου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Από τότε δεν κρύβουν έρωτά τους και ανεβάζουν συνεχώς βίντεο και φωτογραφίες στα social media.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version